nlc.hu
Trend

Újra modellkedik Linda Evangelista

Visszatért a modellszakmába Linda Evangelista elrontott zsírfagyasztó műtétje után

Így mutat most Linda Evangelista.

Linda Evangelista tavaly szeptemberben számolt be arról, miért hagyott fel a modellkedéssel. Mint kiderült, 2015-ben fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől, az eljárás azonban pont fordítva sült el, mint ahogyan szerette volna – írja a 24.hu.

A modell zsírsejtjei a beavatkozást követő hetekben növekedésnek indultak, eltorzítva a testét és az arcvonásait. Kezdetben azt hitte, keményebb edzéssel és diétával javíthat a kialakult helyzeten, ám amikor orvoshoz fordult, közölték vele, hogy ezek közül egyik megoldás sem fog rajta segíteni. Evangelista, aki remeteként kezdett élni, annyira szégyellte új külsejét, 50 millió dollárra perelte az eljárást végző céget azt állítva, hogy nem tájékoztatták őt a szóban forgó mellékhatásról.

Idén februárban a modell a People magazinnak beszélt arról, hogy a beavatkozás óta már nem saját magát látja viszont a tükörben, egyúttal pedig meg is mutatta a magazinnak, hogyan csúfította el a testét az elrontott szépészeti beavatkozás. Akkor még így festett:

Most így:

Annyira hálás vagyok – írta fotó mellett az 57 éves modell, aki 2016 óta nem keresett semmit a modellkedéssel.

Linda Evangelista egy évvel a műtét előtt

Linda Evangelista egy évvel a műtét előtt (Fotó: AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top