nlc.hu
Trend

Meghalt a brazil Hulkként ismert testépítő

Meghalt a brazil Hulkként ismert testépítő

Az 55 éves férfi évek óta syntholt fecskendezett magába, hogy izmosabbnak látszódjon.

Pont az 55. születésnapján hunyt el Valdir Segato, a brazil Hulkként ismert testépítő. A férfi évek óta packázott a halállal. Olyan olajkészítményt (synthol) fecskendezett ugyanis rendszeresen magába testtömegének növelése érdekében, melynek súlyosan egészségkárosító hatásai jól dokumentáltak. Így próbálta elérni, hogy minél inkább hasonlítson példaképeire, Arnold Schwarzeneggerre és a Marvel-képregények zöld szuperhősére, Hulkra – számolt be a tragédiáról a New York Post.

Valdir Segato, a brazil Hulk pózol

Forrás: Valdir Segato Official

Valdir Segato gyerekként nagyon vékony volt és elkezdett gyúrni, hogy ezen változtasson. Azután kapott rá a Syntholra, hogy az edzőteremben, ahová járt felajánlották neki, próbálja ki. Annak ellenére, hogy már évekkel ezelőtt jelezték neki az orvosok, az életével játszik, a férfi nem hagyott fel az injekciókkal, sőt. Időközben TikTok-on több mint 1.7 millió követője lett, ami még inkább arra sarkallta, hogy tovább „tökéletesítse” alakját. Közösségi médiában elért népszerűsége ellenére egyébként a valódi életben igen kevés emberrel tartotta a kapcsolatot.

Halála napján reggel hatkor azzal kopogtatott át a szomszédhoz, hogy nem kap rendesen levegőt és úgy érzi, meg fog halni. Ugyan még saját lábán bement tudott menni a kórházba, ott feltehetően stroke-ot kapott, összeesett és már nem tudtak rajta segíteni az orvosok.

Néhány évvel ezelőtt Kirill Teresin orosz „testépítő” vált híres-hírhedtté azzal, hogy synthol injekciók segítségével 61 centiméteres bicepszekre tett szert s ezért úgy kezdték el hívni, hogy Popeye. Különös „praktikái” olyan szinten roncsolták az évek alatt az egészségét, hogy 2021-ben már arról szóltak a hírek, meg kell műteni, ha nem akarja elveszíteni karjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top