nlc.hu
Trend

Hermés parfümújdonságok nőknek és férfiaknak

Egyet neked, egyet neki – Megkapó parfümök, melyeknek minden cseppje friss élvezet

A természet ihlette mindkét parfümöt, friss, üdítő illatuk rabul ejt.

Az aktuális illatújdonságok közöttt felbukkant két parfüm is, melyeket a természet ihletett, ám egészen más-más módon. A frissesség, a szabadság eszméje és az érzékiség az, ami szorosan összeköti őket. Az Hermés Terre d’Hermès Eau Givrée egy igazán férfias, erőteljes illat, míg az Hermés Eau de Basilic Pourpre különleges zöld illata a pillanatnyi öröm szépségét zárta számunkra üvegcsébe.

Hermés Terre d’Hermès Eau Givrée és Hermés Eau de Basilic Pourpre

Hermés Terre d’Hermès Eau Givrée és Hermés Eau de Basilic Pourpre

Ismerd meg: Hermés Eau de Basilic Pourpre

Az Hermés Kert-illatok sorozatának új tagja az Hermés Eau de Basilic Pourpre, az illatcsalád tagjai mindig a márka éves témáját idézik meg, így repítenek el messzi utazásokra, amelyek egy hely lelkéből, az Hermés szelleméből, valamint a parfümőr víziójából jönnek létre. A 2022-es illatra is jellemző, hogy felébreszti a vágyat a frissességre, arra, hogy kiszakadjunk kicsit a valóságból.

Az egyszerű, pillanatnyi élvezet jegyében született illat a nagyvonalúságot és spontaneitást jeleníti meg. Teszi mindezt az aromatikus és friss bazsalikommal, amit a bergamott tesz még élénkebbé. Egy különleges, Madagaszkáron nyíló muskátli ad karaktert az illatnak, melynek illatjegye virágos, mentás, cintromfűre emlékeztető.

Hermés Eau de Basilic Pourpre

Hermés Eau de Basilic Pourpre

Ismerd meg: Terre d’Hermès Eau Givrée

A Terre d’Hermès Eau Givrée egy citrusos, aromás illat, friss és erőteljes, amiben a cédrátcitrom hangsúlyossága, a borókabogyó túláradó frissessége dolgozik, amelyet a Timut bors
fűszeressége hangsúlyoz. Megtaláljuk benne a borókabogyó fűszeres, borsos, friss és aromatikus jegyeit, aminek szerepe a gin illatának megjelenítése az illatban.

Igazi Eau de Parfum illat, hosszan tartó, és már első pillanatától luxus érzetű. A földes jegyek kevésbé meghatározóak mint az eredeti Terre d’Hermés esetén. Mint amit a sarkvidékek friss levegője jár át, olyan frisseséget hordoz magán. 

Hermés - Terre d’Hermès Eau Givrée

Hermés – Terre d’Hermès Eau Givrée

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top