nlc.hu
Trend

Yves Rocher karácsony

Édes és lágy karácsonyi kényeztetés az Yves Rocher-tól

Ajándékozd meg szeretteid vagy akár saját magad idén karácsonykor az Yves Rocher ünnepi kollekcióival!

Az Yves Rocher ebben az évben is különlegességekkel rukkolt elő az ünnepi szezonra, melyekkel akár már a készülődés időszakában is hamisítatlan karácsonyi hangulatot csempészhetsz a szépségápolási rutinodba, illetve meg is ajándékozhatod velük szeretteidet. A karácsonyi kollekciók, azaz a Lágy Mandula, az Édes Vörösáfonya és a Csodálatos Shea növényi eredetű, tápláló összetevőkkel és pazar illatokkal kényeztetnek. Megvásárolhatók külön-külön, de akár csomagban, az alkalomhoz illő, vonzó díszcsomagolásokban is. Következzenek most a kedvenc termékeink az ünnepi kínálatból!

Édes Vörösáfonya

Yves Rocher karácsony

1. Édes Vörösáfonya hab- és tusfürdő – 2490 forint; 2. Édes Vörösáfonya ajakbalzsam – 1090 forint; 3. Édes Vörösáfonya testradír – 2990 forint

1. Ez a szulfátmentes, a bőr számára semleges ph-értékű energetizáló hab- és tusfürdő Franciaországban készült. Növényi alapanyagok alkotják, köztük a vörösáfonya-kivonat. A vörösáfonya antioxidánsokban gazdag összetevő, amely segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök okozta károktól, de kiváló forrása a C-vitaminnak is, amely serkenti a bőr feszességét és rugalmasságát biztosító kollagén termelődését. Mindezeken felül gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

2. Ez a szintén Franciaországban készült édes édesáfonya-illatú ajakbalzsam 98 százalékban természetes összetevőket tartalmazó, sheavajjal dúsított, pálmaolajmentes formula, mely szinte olvad az ajkakon. A sheavaj a karitéfa terméséből, a sheadióból készül. A Közép-Afrikában őshonos növényt a helyiek szent fának tartják és életfaként is emegetik, értékes tulajdonságai miatt: a shea vaj hidratálja, táplálja és lenyűgözően puhává varázsolja bőrt.

3. Az áfonyaillatú, gél állagú testradír 100 százalékban növényi eredetű, hámlasztó összetevőket tartalmaz. Peeling textúrával rendelkezik, így érzetre gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, nyomában pedig a selymesen sima, puha, nem utolsósorban pedig csodás illatú bőr marad.

Lágy Mandula

Yves Rocher karácsony

4. Lágy Mandula kézmosó gél – 1790 forint; 5. Lágy Mandula kézápoló krém – 1190 forint; 6. Lágy Mandula tusfürdő koncentrátum – 1490 forint

4. A Lágy Mandula kézmosó gél több mint 95 százalékban természetes összetevőket tartalmaz, köztük édesmandula-kivonatot, mely táplálja és nyugtatja száraz, irritált bőrt, emellett segíti annak regenerálódását. A gél alaposan tisztítja és gyengéden ápolja a kezeket, elragadó mandulaillatot hagyva maga után.

5. A kezeid a hideg hónapokban különösképp igénylik az extra gondoskodást és kényeztetést. Ez a Franciaországban készült kézápoló krém sheavajat és édes mandulakivonatot egyaránt tartalmaz, így ezen összetevők minden már említett előnyét egyesíti. Finom textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik a bőrbe, hidratál, puhít, nyugtat és persze összetéveszthetetlen mandulaillatot kölcsönöz a kezeidnek.

6.  Az Yves Rocher új, Lágy Mandula tusfürdőjét imádni fogja a bőröd. 97 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, pH-semleges, tartósítószer-mentes, nem mellékesen pedig rendkívül gazdaságos is. Négyszer koncentráltabb ugyanis, ami azt jelenti, hogy elég belőle egyetlen csepp: a 100 ml-es kiszerelésű termék 40 használatra elegendő, ez ugyanannyit tesz ki, mint egy normál tusfürdő 400 ml-es kivitelben. Ráadásul a környezetet is óvja, hiszen a flakon újrahasznosítható, biológiailag könnyen lebomló formula.

Adventi kalendárium

Yves Rocher karácsony

Yves Rocher Adventi kalendárium

A márka elmaradhatatlan adventi kalendáriumának 2022-es kiadásában varázslatos csillagképek mögött rejtőznek a mennyei meglepetések. A 24 dobozkában megtalálod az Yves Rocher legnépszerűbb termékeit, egyebek között a Légző bőr regeneráló éjszakai, illetve nappali arcápolót, a Nyugtató habos arcmaszkot, az Univerzális növényi balzsamot, a Málnás fényt adó hajöblítő ecetet, a Monoï de Tahiti tusfürdőt, a Metamorphose szempillaspirál limitált kiadását, a Rouge Elixir ajakrúzst vagy épp a Sur La Lande mini parfümöt. Mindemellett a karácsonyi kollekciók néhány darabja is előbukkan az ablakok mögül, így a Lágy mandula kézkrém és bőrradír, a Csodálatos Shea tusfürdő és testápoló, illetve a Édes Vörösáfonya tusfürdő. Élvezd a jól bevált kedvenceid és próbálj ki új termékeket is a márka gazdag kínálatából! Éld át újra a gyermekkor örömét, tedd még kellemesebbé a karácsonyi várakozást a mesebeli hangulatú adventi kalendáriummal!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top