nlc.hu
Trend

Sminktrendek őszre a Chaneltől

Gyönyörű, meleg színek jellemzik az ősz sminktrendjét

Hívogató, nude színeket tartalmaz az ajánló, jó ránézni már csak a fotókra is.

Most, augusztus derekán ideje fél szemünkkel már az őszi sminktrendeket figyelni, még szerencse, hogy van miért. A Chanel őszi sminkkollekciója tökéletesen illusztrálja a szezon egyik meghatározó sminktrendjét, a nude színek tündöklését.

Újdonság: Les Accords de Chanel sminkkollekció

Újdonság: Les Accords de Chanel sminkkollekció (Fotók: Chanel)

A Les Accords de Chanel névre keresztelt sminkkollekció minden elemét a bőrszínek változatossága ihlette, a színeket a népszerű Chanel Ultra Le Teint folyékony alapozó árnyalataihoz igazították. Mind az ajakrúzsok, mind pedig a körömlakkok kifinomult, nude színeket kaptak. Ahogyan az alapozók esetén szokás, az árnyalatokat rózsás és arany altónusok jellemzik, hogy azok közt mindenki találjon bőrszínéhez tökéletesen megfelelőt, legyen szó hideg vagy meleg bőrtónusról. Az arany altónusúak ezenfelül lágy ragyogást is nyújtanak, míg a rózsásak friss hatással ajándékozzák meg viselőjüket.

A kollekcióban található Chanel Rouge Allure ajakrúzsok szaténfényű ragyogást kölcsönöznek. Finom textúrájuk tartóssággal párosul, mintha csak egy második bőr lenne, oly természetes érzetű ajkainkon viselni.

Les Accords de Chanel - Chanel Rouge Allure ajakrúzsok

Les Accords de Chanel – Chanel Rouge Allure ajakrúzsok

A Chanel Le Vernis körömlakkok lakkszerűen fényes réteggel fedik be körmeinket, nude színeik intenzívek, a lakk maga pedig tartósságot ígér. 

 

Les Accords de Chanel - Chanel Le Vernis körömlakkok

Les Accords de Chanel – Chanel Le Vernis körömlakkok

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top