nlc.hu
Trend

Botox miatt szakítottak Sharon Stone-nal

Nem volt hajlandó botoxoltatni, ezért hagyta ott fiatal pasija Sharon Stone-t

2001-ben elszenvedett agyvérzése után a színésznő átértékelte az orvos-esztétikai kezeléseket.

Sharon Stone szerepel az arab Vogue szeptemberi címlapján, a magazinnak adott interjúban pedig arról mesélt a 64 éves színésznő, hogy a közelmúltban egy nála fiatalabb férfivel volt párkapcsolatban, aki azért szakított vele, mert nem volt hajlandó ránctalanító botoxkezelésnek alávetni magát.

Sharon Stone a Vogue címlapján.

Fotó: Twitter / Vogue Arabia

Akkori párja botoxra vonatkozó felvetésére Stone azt mondta a férfinak: „Valószínűleg a te és az én egómnak is jót tenne, ha megtenném”, de aztán azzal folytatta, hogy ennek ellenére nem kíván élni az orvos-esztétikai beavatkozás lehetőségével.

Állítása szerint a férfit a beszélgetések után összesen még egyszer látta, aztán többet nem érdeklődött utána az illető. Ez azonban nem sújtotta le, mert nem akart egy olyan embert az életében, aki kizárólag a szépségéért értékeli – számolt be a Fox News.

Stone egyébként korábban használt botoxot és egyéb töltőanyagokat, de a 2001-ben elszenvedett agyvérzése után annyi injekciót kellett beadatnia, hogy az arcát korrigálják, hogy felhagyott vele. Az utóbbi időben inkább úgy döntött, hogy ünnepli az életkorát, ennek lenyomata egy júliusban feltöltött Instagram-fotója is.

A színésznő nemrég mesélt Instagram-oldalán arról is, hogy nagyon kemény út vezetett számára az anyaságig. Kilencszer vetélt el, mielőtt úgy döntött, hogy inkább az örökbefogadással próbálkozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top