nlc.hu
Trend

Harry Styles a Nincs baj, drágám bemutatóján a Velencei Filmfesztiválon

Sikítozásoktól hangos Velence, megjelent Harry Styles

A rajongók kitettek magukért, és végülis Harry is.

Az ügyeletes hollywoodi félisten/divatikon, Harry Styles csak vasárnap érkezett a Velencei Filmfesztiválra, ám máris jelenése volt. Filmjének bemutatójára érkezett, érthető, hogy megadta a módját a vörös szőnyeges vonulásnak. Szettje amennyire tobzódott a hetvenes évek stílusában, annyira volt mentes ezúttal a csipkéktől.

Harry Styles legújabb filmje, az Olivia Wilde által rendezett a Nincs baj, drágám bemutatóján jelent meg Velencében a sajtó képviselői előtt, ahol természetesen a film többi szereplője, Gemma Chan és Chris Pine is tiszteletüket tették.

A színész az eseményre egy matróz beütésű, picit a hetvenes évek Elton Johnját is eszünkbe juttató trapéz nadrágban és hozzá passzoló, csíkos zakóban jelent meg (aminek nem túl elegáns, de legalább direkt ott hagyott Gucci márkajelzése messziről virított a bal ujján). A szett lazaságát atléta trikója növelte, ami néhány tetkóját is látszani engedte, a szépen megkötött selyemsál pedig egy kis stewardess-glamúrt tolt az összképbe. Tudta viselni a stílust, semmi kétség. 

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine és a film rendezője, Olivia Wilde a Nincs baj, drágám filmbemutatóján a 79. Velencei Filmfesztiválon

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine és a film rendezője, Olivia Wilde a Nincs baj, drágám filmbemutatóján a 79. Velencei Filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Az outfit persze nem lett volna teljes a sztárra jellemző ékszerkavalkád nélkül, ezúttal minden ujjára jutott egy-egy pecsétgyűrű vagy más, statement gyűrűcsoda, körömlakkját pedig tökéletes pontossággal passzították a sál színéhez, így igazán sugárzott a lezser összhang a megjelenéséből.

Harry Styles a Nincs baj, drágám filmbemutatóján a Velencei Filmfesztiválon

Harry Styles a Nincs baj, drágám filmbemutatóján a Velencei Filmfesztiválon. (Fotó: John Phillips/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top