nlc.hu
Trend

Gyönyörű kismama Debreczeni Zita - fotó

Gyönyörű kismama a második gyermekével várandós Debreczeni Zita – fotó

Egy közösségi oldalon mutatta meg gömbölyödő pocakját Debreczeni Zita.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni szeptemberben jelentette be, hogy bővül a családjuk, a sztárfotós ugyanis második gyermekükkel várandós. A kismama a napokban egy olyan fotót posztolt az Instagramra, amin már látszik, milyen szépen gömbölyödik a hasa, ezt a képet itt lehet megtekinteni.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Fotó: Nagy Zoltán

A pár második terhesség előtt egy nehéz időszakon mentk keresztül, ugyanis Debreczeni Zitának volt egy spontán vetélése márciusban.

„Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót… Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top