Trend

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! – ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!

A HUAWEITŐL már megszokhattuk, hogy fáradhatatlanul fejleszt, és egyre nagyobb teret hódít a mobilpiacon is. Megszokhattuk azt is, hogy újdonságai mindig előremutatóak, innovatívak és nagyon-nagyon stílusosak. Az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon pedig olyan lett, mint egy kapu a jövőbe, egy futurisztikus Új világba.

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! - ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!
Ultravékony szuper dizájn

120 Hz-es színhű ívelt kijelző és 6,88mm vastagság – szinte beleolvadt a tenyerembe. A magyar piacra két színben érkezett a nova 10. Elegáns és kifinomult csillagfekete, és az általam is tesztelt futurisztikus, high-tech csillagezüst. A különleges hátlap-kialakításának köszönhetően, tükröződésmentes sima matt felületet kapott, amelynek csillagfényes ragyogása ujjlenyomat-ellenállást is biztosít. Számomra ez egy nagy plusz volt, mert bár az ujjlenyomat-azonosítást szeretem, azt nem a telefon hátlapján szeretném viszont látni. Teljesen elég, hogy a telefon feloldásához és azonosításhoz vegyem igénybe.

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! - ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!
Star Orbit Ring

A gyönyörű aranykeretbe foglalt Star Orbit Ring „sziget” három szenzort rejt. Egy 50 megapixeles Ultra Vision kamerát fázisérzékeléses azonnali autofókusszal és RYYB színszűrővel, egy 8 megapixeles ultraszéles makrókamerát a nagyon közeli vagy apró dolgokhoz, és a mélységérzékeléshez egy 2 megapixeles telefotó-kamerát.

A bolygó és csillagpályája kapcsolatát idéző Star Orbit Ring részlet esztétikus és exkluzív jelleget kölcsönöz a kameráknak. Furcsa módon, amennyire tetszett a látványa, hiányoltam a praktikusságát. Enyhe negatívumként emelném ki, hogy a telefon felső része nehezebb, és amikor leteszem az asztalra kicsit imbolyog a 2 mm vastag „szigeten”. Pozitívum viszont, hogy ha szépen teszem le a készüléket valahova, akkor ez a probléma nem merül fel, csak a hanyagságomnál került elő.

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! - ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!
Ez a kis fennakadás azonban semmit nem von le a 3 kamera fantasztikus működéséből. A képek tűélesek és gyönyörűek, ráadásul a szuper éjszakai felvételnek köszönhetően esti fényviszonyok között is készíthetünk élesebb és tisztább képeket.

Még mindig a kamera funkcióknál maradva feltétlenül kiemelném a Vlog fülecske alatt rejlő lehetőségeket. Nálunk nem csak én teszteltem az új készüléket, hanem a tinédzser gyerekeimet is bevontam a tapasztalatszerzésbe. Első helyen végzett a Követő Fókusz alkalmazása. Ez az, ami videózás közben intelligensen követi a főszereplőt. Megszámlálhatatlan mennyiségű videót készítettek miközben próbáltak időről időre „eltűnni” és „újra felbukkanni” a fókuszban. A Portré videóban pedig annyira tökéletes a megjelenés, hogy abból gyorsan meg is osztottak néhányat.

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! - ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!
Szelfikamera, ami még engem is beszippantott!

A kreatív tartalomgyártás legfontosabb eszköze a szelfikamera, vagyis az előlapi kamera. Nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen az én munkámnak fontos része, hogy milyen képi anyagot sikerül készítenem. A 60MP, 4K, ultra széles látószögű előlapi kamera egyedülálló képességekkel bír a piacon, és engem is lenyűgözött. Hihetetlenül nagy felbontásban, széles, tiszta és torzításmentes képet vagy videót lehet vele készíteni. Ezek a szelfik annyira jól sikerültek, hogy nálam ez lett a legklasszabb funkció.

Prémium szelfik egy stílusos új készülékkel! - ilyen az új HUAWEI nova 10 mobiltelefon!
A 2400×1080 px felbontású 6.67”-os OLED kijelzőn csodás volt visszanézni a videókat. Az 1 milliárd szín és a másodpercekénti 120 képfrissítés igazán élménytelivé teszi a telefon használatát.

Nem vagyok telefonszakértő és komoly tudással sem rendelkezem ebben a témában. Ezek csak a saját tapasztalataim, ahogyan egyszerű felhasználóként tesztelgettem a készüléket. Biztosan vannak olyan dolgok, amelyek számomra lenyűgözőek és újdonságok, de talán mások számára egyáltalán nem értékes információk, és fordítva is.

Van azonban egy olyan kérdés, amelyre mindenki kíváncsi – milyen gyorsan lehet feltölteni ezt a csodaszép telefont? A 66W HUAWEI Super Charge Turbo gyorstöltőnek köszönhetően a reggeli készülődésünk alatt (kb. 40 perc) egész napra feltölthetjük a készülékünket.

Kíváncsi vagy ezekre is? Tarts velünk!

Milyen appok érhetőek el, van-e rajta Google, alkalmas-e mobilfizetésre? A  HUAWEI bemutatja a megújult HMS világát, amelyből rengeteg hasznos információt szerezhetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top