Trend

Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon

Regionális bemutatása után nem sokkal, október elsejétől hazánkban is elérhető a HUAWEI nova 10 amely lenyűgöző szoftveres és hardveres képességekkel új mércét állít a felhasználói élmény terén. A telefon stílusos megjelenésével, és fejlett hardveres képességei igazán meggyőzőek, de a még kiválóbb felhasználói élmény kulcsa a továbbfejlesztett AppGallery alkalmazásbolt. Az áruházban elérhető nemzetközi és helyi appok a felhasználók mindennapi életének számos aspektusát lefedik, és az appok letöltése pedig még egyszerűbbé vált.

Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon
A Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery még 2011-ben, az okostelefonok hajnalán indult, majd az elmúlt három év alatt a világ harmadik legnagyobb alkalmazás-áruházává nőtte ki magát és mára több mint egymillió applikációval és 580 millió felhasználóval büszkélkedhet globális szinten. A lendületes növekedés pedig hozta magával a felhasználói élmény folyamatos fejlődését is. A folyamatos fejlesztés hatására mára könnyedén telepíthetjük az olyan alkalmazásokat, mint a Revolut, a Viber, a Tinder, az About You, a Bolt, vagy a Whatsapp.

Az alkalmazásáruházban a lokális applikációk köre is folyamatosan bővült az elmúlt években, ennek eredményeképp mára számos fontos alkalmazás elérhető, ami a napi életünkben hasznos lehet, legyen szó vásárlásról, utazásról, vagy pénzügyi alkalmazásokról. Könnyedén telepíthetjük így akár a MÁV, vagy az Időkép, az EESZT, a Lidl appját, de bankolhatunk is például az Erste George, az MKB Bank, vagy a Raiffeisen applikációján keresztül, utóbbinál ráadásul a Raipay segítségével az NFC-fizetés is megoldott. Az érintéses fizetésre emellett a Curve alkalmazása is lehetőséget kínál. Ha pedig híreket olvasnánk, azt megtehetjük többek között a nlc.hu appjában is.

Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon
A Huawei telefonok felhasználói ezentúl még egyszerűbben érhetik el kedvenc alkalmazásaikat. Megújult ugyanis az AppGallery, így a Petal Search keresőmotor AppGallery-be történő integrálásásával a korábbinál is hatékonyabbá vált az appbolt használata. Legyen szó közösségi médiáról, szórakozásról, játékról vagy chat-appokról, a kedvenc alkalmazásunk letöltéséhez elég megnyitni az áruházat, rákeresni, majd egy gombnyomással biztonságos környezetben az AppGallery letölti számunkra a kívánt alkalmazást. Miután pedig jóváhagytuk, az áruházból telepíthetjük is az eszközünkre, sőt, még a frissítésekről is kapunk értesítést. Ily módon könnyedén elérhető minden fontosabb alkalmazás, mint a Facebook, Messenger, Instagram, Spotify vagy a Google-szolgáltatások elérésére alkalmas Gspace.

Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon
2022-ben a személyes adatok biztonsága is fontos szempont, amire a Huawei szakértői kiemelt figyelmet fordítanak. Az AppGallery csak azokat az adatokat gyűjti és dolgozza fel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók kereshessenek, telepíthessenek és kezelhessenek harmadik féltől származó alkalmazásokat. Emellett minden AppGallerybe bekerülő, harmadik féltől származó appnak szigorú, négylépcsős biztonsági ellenőrzésen kell átmennie, továbbá az alkalmazásruház napi biztonsági ellenőrzéseket végez, hogy kiszűrje az alkalmazáson belüli rosszindulatú viselkedésre utaló jeleket.

A fejlesztők ráadásul a szülőkre is gondoltak, hiszen az AppGallery korhatár-besorolási rendszerrel is rendelkezik, így a felhasználói beállításoknak megfelelően az appbolt blokkolja a nem életkornak megfelelő tartalmakat.

Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon
A továbbfejlesztett AppGallery a HUAWEI nova 10 telefonban ráadásul kitűnő képességekkel is párosul: előlapján ugyanis egy 60 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor dolgozik, ez azt jelenti, hogy a telefonnal nemcsak kiváló részletességű szelfiket készíthetünk, hanem a hagyományos előlapi kamerákhoz képest jóval nagyobb teret lát a környezetünkből is. Emellett az akár 4K felbontású szelfivideókat portréfelismerő algoritmusok segítik a még kifinomultabb bokeh hatásért. Attól sem kell tartanunk, hogy a gyakori használat miatt folyamatosan töltő mellé kényszerülünk: a 4000 mAh kapacitású akkumulátor a 66W Huawei SuperCharge technológiának köszönhetően készülékünk a reggeli készülődés során akár teljesen feltölthető.

Ismerd meg az új Nova 10 telefont – mi kipróbáltuk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top