nlc.hu
Trend

Porig alázta túlsúlyos utastársait a repülőn

Válaszolt a légitársaság a nőnek, aki porig alázta túlsúlyos utastársait

Nagy vitát váltottak ki a nő túlsúlyos utasokkal kapcsolatos posztjai.
Egy nő összetett lába két túlsúlyos utas között a repülőn

Egy amerikai-ausztrál nő szóvá tette, hogy két túlsúlyos utas között, „szendvicsként” kellett utaznia egy háromórás repülőjáraton. Dr. Sydney Watson kapott hideget-meleget, miután erről posztolt a Twitteren.

Jelenleg be vagyok szorulva – szó szerint – két túlsúlyos ember közé a repülőn. Ez teljesen elfogadhatatlan és egyáltalán nem oké. Ha a kövér emberek kövérek akarnak lenni, rendben. De az valami egészen más, ha beszorulok közétek, és a karjaitok a testemre gurulnak három órán keresztül

– írta a nő.

A bejegyzését rengetegen megosztották; sokan úgy gondolták, hogy a kérése teljesen indokolatlan, sértő és testgyalázó, mások viszont egyetértettek vele. A felháborodott reakciók után a nő hozzátette, hogy egy testvérpárról volt szó, és egyiküket megkérdezte, nem szeretnének-e egymás mellett ülni, de nem akartak helyet cserélni.

„Nem érdekel, ha ez bunkóság. Az akaratom ellenére hozzáérnek az egész testemhez. Még a kartámaszokat sem tudom lehajtani egyik oldalon sem, mert k***ra nincs hely. Elegem van abból, hogy úgy tesznek, mintha az ilyen mértékű kövérség normális lenne. Hadd biztosítsalak titeket, hogy nem az” – folytatta a nő, aki szerint az elhízottaknak két ülésre kellene jegyet váltaniuk.

Később Watson posztjára reagált az érintett légitársaság, az American Airlines is, amely elítéli a diszkrimináció minden formáját. Azt írták a Twitteren: „Az utasaink különböző méretűek és alakúak. Sajnáljuk, hogy kényelmetlenül érezte magát a járaton”.

(Kiemelt kép: Twitter/SydneyLWatson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top