nlc.hu
Trend

Tóth Gabi visszaszólt Lakatos Márknak

Tóth Gabi visszaszólt Lakatos Márknak: „Jól jön neki a figyelem bármi áron”

Nem hagyja magát az énekesnő, a sokadik róla szóló videóra már reagált.

Lakatos Márk nem először osztja ki Tóth Gabit, az énekesnő azonban most először reagált. A stylist TikTok-ra töltött fel egy videót, amelyben kihangsúlyozta, hogy Gabi vallása és a Sztárban sztár leszek! című műsorban viselt ruhái nem illenek össze.

Tóth Gabi vs Lakatos Márk

Fotó: TV2 / Olajos Piroska

„Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet. Most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? De ki fog énekelni, ha betoppan a Pápa? Két opcióm van: egy, gyorsan előrángatják Győzikét és Kis Grófót, akik fehér ministránsruhában  egy angyali duettet fognak majd előadni, kis szárnyacskákkal a hátacskájukon. Kettő, jön egy hang a mennyből, amely szerint a csöcskidobós, fekete dominadressz és a mély vallásos hit összeegyeztethető Tóth Gabi személyében. Egyébként szerintem evvel semmi gond nem lenne és akkor minden marad a régiben” – mondta Márk a videóban, amelyre az énekesnő egy Insta-sztorival válaszolt. 

Lakatos Manyi “stylist” szerint ez egy csecskidobós domina ruha – kezdte a bejegyzést Gabi, aki a ruha tervezőjét Maár Róbertet is megjelölte a posztban. – Lehet, csak mi látjuk óaranynak és nem csecskidobósnak? Manyika is beindult a Sztárban sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám, egészségedre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top