nlc.hu
Trend

Lakatos Márk beleállt Tóth Gabiba

„Hova lett az imádkozó matyóbaba?” – Lakatos Márk nem kíméli Tóth Gabit

Márk érdekes kérdéseket vetett fel.

Lakatos Márk rendre osztja ki a magyar hírességeket TikTok-videóiban. Nem olyan régen több üzenetet is címzett a rappernek, G.w.M.-nek és Kulcsár Edinának, de nem ritkán közéleti témákban is kifejti a véleményét. 

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

Most Tóth Gabit pécézte ki, ugyan nem először. Az énekesnőt az elmúlt években rengeteg támadás érte a stílusváltása és felvállalt hite miatt. A Sztárban Sztár leszek! mentorát ezúttal is hasonló dolgok miatt találta be a műsorvezető, aki azzal kezdi a videóját, hogy hallotta, Maár Róbert divattervező öltözteti ezentúl Gabit, aki egy „fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkót” adott rá. 

„Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet. Most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? De ki fog énekelni, ha betoppan a Pápa? Két opcióm van: egy, gyorsan előrángatják Győzikét és Kis Grófót, akik fehér ministránsruhában  egy angyali duettet fognak majd előadni, kis szárnyacskákkal a hátacskájukon. Kettő, jön egy hang a mennyből, amely szerint a csöcskidobós, fekete dominadressz és a mély vallásos hit összeegyeztethető Tóth Gabi személyében. Egyébként szerintem evvel semmi gond nem lenne és akkor minden marad a régiben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top