nlc.hu
Trend

Szabó Zsófi kérdésére Lakatos Márk is csípősen reagált

Hevesi Kriszta: „Zsófikám, te semmiből nem tanulsz?” – Kínos helyzetbe került Szabó Zsófi a Reggeliben

Mindenki jót nevetett a szituáción.

Az RTL Klub Reggeli vendége volt Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, ahol Szabó Zsófi és Lakatos Márk arról faggatták, hogyan válasszanak az emberek párt maguknak a nyáron, hogy az a kapcsolat ki is tartson. 

Szabó Zsófi és Lakatos Márk

Szabó Zsófi és Lakatos Márk a Reggeliben

Köztudott, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup májusban bejelentették, hogy felbontják eljegyzésüket. Idővel az is kiderült, hogy a szakításhoz az úszóedző agresszív viselkedése vezetett. Zsófi most a műsorban arról kérdezte a pszichológust, hogyan kell férfit választani. 

„Engem nagyon érdekel az, hogy milyen típusú férfiakat kerüljünk a nyár folyamán? Mik a jelek, amiket kerülni kell?” – tette fel a kérdést a műsorvezetőnő, mire társa poénosan reagált. 

„Ezt te nem tudod, Zsófikám?” – reagált Márk, amire kínos nevetésben tört ki mindenki, és Kriszta is vissza kérdezett, hogy „Zsófika, te semmiből nem tanulsz?”. A műsorvezető persze mentegetőzött, hogy a kérdés előre fel volt neki írva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top