nlc.hu
Trend

Orsovai Reni is fellép a Dancing with the Stars-ban

Orsovai Reni is fellép a Dancing with the Stars-ban: „Szeretem a kihívásokat”

Az énekesnő kipróbálná magát a versenyben is.

A Dancing with the Stars negyedik élő show-jában magyar dalokra táncolnak majd a versenyben lévő párosok, az ismert és népszerű slágerek előadói pedig élőben énekelnek majd a produkció alatt. Somhegyi Krisztián és Tóth Katica táncához Rácz Gergő és Orsovai Reni adják majd a talpalávalót – utóbbit kérdeztük a tánccal való kapcsolatáról.

Orsovai Reni

Fotó: Birton Szabolcs

„A szalagavatós keringőmet leszámítva nem nagyon van kötődésem a tánchoz. Bár édesanyám szerint – aki maga is táncolt színházi produkciókban – jó mozgásom van, ezzel azért kicsit vitatkoznék. Énekesnőként persze nem okoz gondot, hogy a színpadon megmozduljak, de azért csodálattal nézem azt, amire a profi táncosok képesek. Minden egyes mozdulat precízen a helyén van, elképesztő koncentráció és munka van mögötte, amit onnan is tudok, mert az egyik volt barátom versenytáncolt. Szóval minden elismerésem a Dancing with the Stars összes versenyzőjének” – kezdte Orsovai Reni, aki maga is szívesen kipróbálná magát a műsorban. 

Szeretem a kihívásokat, úgyhogy, ha megcsörrenne a telefon, biztos elvállalnám a műsort. Maximalista vagyok, szóval az elején biztosan nagyon sokat szenvednék, de a produkciókat látva elképesztő lehet és hatalmas nagy buli is egyben.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy ki a favoritja a műsorban. „Bevallom, Vavra Bencének szurkolok, hisz őt ismerem személyesen. Elképesztően sokat fejlődött, emlékszem még tavasszal az első Sztárban Sztár próbákra, amikor koreográfiát kellett tanulni, azért eléggé kétségbe volt esve. Várom, hogy a többiekkel is találkozzak, Somhegyi Krisztiánra is kíváncsi vagyok, hogy sportolóként mit művel a színpadon” – árulta el Reni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top