nlc.hu
Trend

Kulcsár Edináék full Gucciban

Kulcsár Edina és párja talpig Gucciba öltözött – fotó

A ruhaválasztásuk sok kommentelőnél kiverte a biztosítékot.

Tetőtől talpig Gucciba öltözött Kulcsár Edina és párja, G.w.M.írja a Blikk. A szerelmesek egy divateseményen jelentek meg ebben az extrém szettben. Még a kalapot és a tornacipőt is a luxus divatmárka jellegzetes mintája borította. A nem mindennapi ruhakombinációjukat a közösségi oldalukon mutatták meg.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és G.w.M. a Párharc című műsorban – Fotó: Sajtószoba

Több kommentelő szerint túlzásba vitték a Guccit. “A Gucci akkor elegáns, ha ízlésesen viselik! A kevesebb „több”!”, “Viccesnek néznek ki amúgy… Stílus sehol”, “Ezek már nagyképűségükbe nem tudják, mit csináljanak. Nevetségesek! Azt hiszik, jól áll nekik, közbe sehol semmi. Ízléstelen úgy ahogy van!”, “Drága márkás ruhák, de tök gáz ahogyan kinéznek“, “Nem attól lesz valaki elegáns, mert mindenféle Gucciban van…” – olvasható a hozzászólások között.

Kulcsár Edina amúgy a napokban éppen a Gucci-s öltözködésről tett említést a Palikék világ by Manna Három igazság című műsorban. “Én nem vágyom arra, hogy Gucciba menjünk, bár van, amikor megfordulunk ott, mert ő nagyon szereti. Nyilván nem azt mondom, hogy sírva fakadok, ha fel kell vennem, mert az elég álszent lenne” – mondta el az interjúban a közös gyerekükkel várandós exszépségkirálynő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top