Grinccsé alakíttatta a kutyáját egy nő, két táborra szakadt az internet

Papp Éva | 2022. December 08.
Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most cuki vagy ciki.

Heves vitát váltott ki az interneten egy amerikai nő, miután közzétett egy videót a kutyájának karácsonyi átalakításáról. A TikTok-ra feltöltött felvételen az látható, hogy a schnauzerét a kutyakozmetikussal Grinccsé alakítattja: a fejét és a lábait zöldre festettette, a testére pedig egy mikuláskabátra hajazó minta került.

@mondaygray Replying to @idecorateucelebrate ♬ original sound - Ashley Spielmann

„Amikor a kutyakozmetikus totál eltalálja, amit kértél” – írta a nő a videóhoz. Nem minden kommentelő osztotta azonban a lelkesedését: többen kifejezték a nemtetszésüket és volt olyan is, aki egyenesen állatkínzással vádolta.

Egy újabb ember, aki hajlandó bármit megtenni az állatával a nézettségért. Szánalmas vagy, az összes bántást megérdemled” – állt az egyik kommentben.

„Olyan szomorúan néz ki” – tette hozzá egy másik.

„Ez tényleg nevetséges” – írta egy harmadik, míg egy dühös TikToker így fogalmazott: „Ez nagyon elb***ott és egyáltalán nem aranyos”.

Mások azonban megvédték a kutyatulajdonost és cukinak titulálták az átalakítást.

„Nagyon aranyos! Ez egyáltalán nem bántalmazás, csak kicsinosítottad karácsonyra” – vélte egy hozzászóló.

„Ez a festék állatbarát, szóval biztos vagyok benne, hogy a kutyus teljesen rendben van” – írta egy másik.

A gazdit egyébként szemmel láthatóan nem viselték meg a kritikus kommentek, mert azóta még egy rakás olyan videót posztolt, amin a Grincs-kutya látható különböző helyzetekben.

(via Yahoo! News)

Exit mobile version