nlc.hu
Trend

Test- és hajápoló ajándékcsomagok karácsonyra

Tejben-vajban kit fürdetnél? Neki lenne jó ajándék egy ilyen pakk

A karácsonyi ajándékcsomagok kényeztető remekeit gyűjtöttük össze, jelesül a test- és hajápolókat tartalmazó szetteket.

Ha szeretnéd, hogy ajándékod ne csak szép, de hasznos is legyen, olyan, ami nem végzi a továbbadandó pakkok polcán, jó ötlet lehet test- vagy hajápoló ajándékcsomagot választani. Mindenkinek van egy kedvenc illata, amit szívesen érez, akkor is ha, a bőrápolásról, hajápolásról van szó, vagy van olyan márkája, amit régóta szeret, esetleg pont régóta szeretne kipróbálni. Ezeknél nyomósabb indokok pedig nem is kellenek, hogy találó karácsonyi ajándékot válasszunk.  

DOVE ajándékcsomag prémium neszesszerrel

DOVE Ajándékcsomag Prémium Neszesszerrel

DOVE Ajándékcsomag Prémium Neszesszerrel

Többféle méretben és tartalommal jelentek meg Dove csomagok karácsonyra, közülük ez az egyik legextrább. Azon felül, hogy hasznos bőrápolókat tartalmaz, egy gyönyörű, kalapdobozra emlékeztető neszesszert is kapunk hozzájuk.

A szett tartalma: egy Dove Invisible Dry izzadásgátló (150 ml), egy Dove Nourishing Silk krémtusfürdő (250 ml), egy Dove DermaSpa Radiant Goodness testápoló krém (300 ml), egy Dove Restoring Care kézkrém (75 ml) és egy Dove prémium neszesszer.

Ár: 6 199 Ft

Lush Christmas Candy Shop ajándékcsomag

Lush Christmas Candy Shop Ajándékcsomag

Lush Christmas Candy Shop Ajándékcsomag

Remek kozmetikai válogatás a kádba, a zuhany alá és a testnek, mindez egy többször felhasználható dobozban, melyet a márka dorseti otthona ihletett.

A szett tartalma: egy Candy Cane többször használható habfürdő (80g), egy Snow Fairy tusfürdő (100g), egy Salted Caramel ajakradír, egy Snow Fairy fürdőbomba, egy Magical Santa fürdőbomba és egy Snow Fairy Roll habfürdő (200g).

Ár: 16 890 Ft

BABA Habcsók ajándékcsomag

BABA Habcsók Ajándékcsomag

BABA Habcsók Ajándékcsomag

A málna- és rózsafaillatú Baba Habcsók tusfürdőnek már az első csókja szerelembe ejt – mondják róla. Most pedig ezt ki is próbálhatja, aki ajándékba kapja a szettet, melyben egy testápoló is található.

A szett tartalma: Baba Habcsók krémtusfürdő (400ml) és egy Baba Mélyhidratáló testápoló.

Ár: 2 199 Ft

Collistar Body Xmas szett

Collistar Body Xmas Szett

Collistar Body Xmas Szett

A presztízsmárka kényeztető bőrápoló szettje olyan kozmetikumokat tartalmaz, melyek gondoskodnak róla, hogy bőrünk selymesen sima, hidratált legyen

A szett tartalma: egy Collistar Deep Moisturizing Fluid (400 ml), egy Collistar Energizing Talasso-Scrub (150 g) és egy pink neszesszer.

Ár: 14 490 Ft

Garnier Body ajándékcsomag

Garnier Body Ajándékcsomag

Garnier Body Ajándékcsomag

A márka idén karácsonykor is segít meglepetést szerezni a teljeskörű testápolás élményével. A prémium regeneráló csomag Magnesium Ultra Dry hatékony dezodort, intenzíven tápláló Repairing Care testápoló tejet és kézkrémet tartalmaz a téli bőrregeneráció érdekében.

A szett tartalma: egy Magnesium Ultra Dry dezodor (150 ml), egy Garnier Repairing Care testápoló (400 ml) és egy Intensive Care kézkrém (100 ml).

Ár: 3 899 Ft

Mixa ajándékcsomag

Mixa Ajándékcsomag

Mixa Ajándékcsomag

Az extrán nagy kiszerelésű Mixa hidratáló tej nagy kedvence lehet az érzékeny bőrűeknek is, tekintve, hogy nagyszerűen ápol, hidratál és óvja a bőrt. Mellé jár még egy arckrém és egy cuki zokni is a csomagban.

A szett tartalma: Mixa Hyalurogel intenzív hidratáló tej és Mixa Hyalurogel Rich intenzív hidratáló arcápoló, valamint egy ünnepi hangulatú zokni.

Ár: 4 999 Ft

Rituals The Rituals of Sakura ajándékszett

Rituals The Rituals of Sakura Ajándékszett

Rituals The Rituals of Sakura Ajándékszett

A megújító hatású The Ritual of Sakura ajándékszett termékei a cseresznyevirág és rizstej elbűvölő illatát árasztják. Csomagolásuk is különleges, az origami ihlette a fehér doboz külalakját, melyet később tárolódobozként is felhasználhatunk.

A szett tartalma: mini kiszerelésű habzó tusfürdő (50 ml), illatos gyertya, mini testápoló krém (70 ml) és egy mini testradír (70 ml)

Ár: 9 300 Ft

The Body Shop Love & Plums prémium telizsák

The Body Shop Love & Plums prémium telizsák

The Body Shop Love & Plums prémium telizsák

Szívmelengetően ünnepi meglepetések hadát tartalmazza a díszes zsák: a testápoló és tusfürdő mellett ajakápoló, testradír is megtalálható benne. Mindegyiküket Törökországból származó szilva kivonattal gazdagították, és fűszeres pézsmával, na meg romantikus bazsarózsával tették még vonzóbbá illatát.

A szett tartalma: Love & Plums tusfürdő (250ml), Love & Plums testradír (250ml), Love & Plums testvaj (200ml), Love & Plums csillámló testpermet (100ml), Love & Plums kézkrém (30ml), Love & Plums ajakvaj (10ml).

Ár: 25 990 Ft

Nivea Best Care ajándékcsomag

Nivea Best Care ajándékcsomag

Nivea Best Care ajándékcsomag

A klasszikus Nivea illat megunhatatlan, ezzel a szettel most bőr- és hajápolók formájában is élvezheti, aki ajándékba kapja. A termékekhez ráadásul egy prémium neszesszer is jár, ami utazáskor hasznos kiegészítő bárki számára.

A szett tartalma: 250 ml NIVEA intenzív testápoló tej, 250 ml NIVEA Creme Care krémtusfürdő, 50 ml NIVEA Protect & Care izzadásgátló golyós dezodor, 250 ml NIVEA Hairmilk regeneráló sampon és 75 ml NIVEA ápoló és hidratáló krém, valamint egy kozmetikai táska.

Ár: 5 299 Ft

Hajápoló ajándékcsomagok

Kérastase Chroma Absolu ajándékszett

Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett

Kérastase Chroma Absolu Ajándékszett

A szett a márka festett hajra kialakított hajápoló termékeit tartalmazza mini kiszerelésben, így lehetőség van kipróbálni, miként tudják regenerálni, táplálni hajunkat, hogy az selymes és ragyogó legyen.

A szett tartalma: egy Bain Riche Chroma Respect tápláló sampon (80 ml), egy Masque Chroma Filler intenzíven tápláló maszk (75 ml), egy Sérum Chroma Thermique hővédő szérum (45 ml).

Ár: 14 490 Ft

TRESemmé Biotin Repair ajándékcsomag hajgumival

TRESemmé Biotin Repair Ajándékcsomag Hajgumival

TRESemmé Biotin Repair Ajándékcsomag Hajgumival

Sérült, károsodott hajra kifejlesztett hajápolókat találunk ebben a csomagban, a sampon és balzsam mellé ráadásul most egy szuper puha hajgumi is jár. 

A szett tartalma: egy TRESemmé Biotin Repair sampon (400 ml), egy TRESemmé Biotin Repair balzsam (400 ml) és egy TRESemmé hajgumi.

Ár: 4 399 Ft

L’Oreal Elseve Dream Long ajándékcsomag

L'Oreal Elseve Dream Long Ajándékcsomag

L’Oreal Elseve Dream Long Ajándékcsomag

Az Elseve Dream Long termékcsalád is díszcsomagolást kapott a márkánál, amik összetételéről érdemes tudni, hogy egy hatékony koktélra épül növényi keratinnal, vitaminokkal és ricinusolajjal, ápolja, regenerálja a hajszálakat.

A szett tartalma: egy Regeneráló sampon hosszú, igénybevett hajra, egy 8 sec Wonder Water lamellás kondicionáló a fényesebb és könnyebben kezelhető hajért és egy Go Sleek Serum nem kiöblítendő szérum hosszú, szöszösödő hajra. 

Ár: 5 499 Ft

Invisibobble Hangover Kit szett

Invisibobble Hangover Kit Szett

Invisibobble Hangover Kit Szett

Tuti tipp, ha saját magad lepnéd meg egy kis kényeztető aprósággal, de a szeretteid is imádni fogják a hajgumis szettet, amiben ráadásként egy csini szemmaszk is található.

A szett tartalma: egy Invisibobble selyem SPRUNCHIE, három Invisibobble ORIGINAL hajgumi és egy Invisibobble vegán selyem alternatívából készült szemmaszk.

Ár: 4 610 Ft

Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle ajándékszett

Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle Ajándékszett

Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle Ajándékszett

A Schwarzkopf kozmetikai szettje olyan válogatott hajápoló készítményeket tartalmaz, amik a sérült, igénybe vett haj számára nyújthatnak hatékony ápolást: regenerálják és táplálják a hajat, kisimítják a hajszálakat és lezárják a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszik azokat.

A szett tartalma: egy sampon a sérült hajra (250 ml), egy erősítő kondicionáló (200 ml) és egy intenzív pakolás hajra (200 ml).

Ár: 6 710 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top