nlc.hu
Trend

Furcsa trend terjed dél-amerikai lelkészek között

Zsírleszívás a szentlélek erejével – furcsa trend terjed dél-amerikai lelkészek között

Csak azt nem értjük, hogy a híveknek hogy nem tűnik fel a csalás.
A "csodatétel"

Nagyot ment a Twitteren egy kolumbiai keresztény prédikátor, miután egy élőben közvetített istentisztelet közben „csodálatos” módon két mérettel kisebbre zsugorította egy nő derekát – írta meg az Oddity Central.

A közösségi oldalra feltett felvételen az látszik, hogy a lelkész a közönséghez beszél, megkér egy szerinte „túlsúlyos hölgyet”, hogy csatlakozzon hozzá a színpadon. A fiatal nő eleget tesz a hívásnak, majd a lelkész megkérdezi, hogy erős-e a hite. Az igenlő válasz után azt mondja neki, hogy bármi lehetséges és hogy kérjék együtt Istent, hogy két mérettel csökkentse a derékszélességét. Ezután a lelkész és egy segítője a nő hasára tett kézzel imádkozni kezdenek.

Ezután – mintha nem lenne elég lenyűgöző a csodával elért zsírleszívás – a lelkész még tovább emeli a tétet azzal, hogy biztosítja a nőt, hogy év végére teljesen le fog fogyni és egy új, jobb állást is talál majd. A közönség tapsát követően a lelkész odahív egy nőt, hogy ellenőrizze az alany nadrágját, és láss csodát, az lazábbnak is tűnik, mint korábban. Persze semmilyen csodáról nincsen szó: a videón látható nő valószínűleg csak kinyomta, majd behúzta a hasát.

A komédiába illő jelenet megmozgatta a twitterezők fantáziáját is: van, aki a konditermek korának végét látta benne, más pedig azt írta, hogy ő is szívesen venné, ha a lelkész ledolgozna egy kicsit a nadrágméretéből. Voltak azonban olyanok is, akik nem találták viccesnek a felvételt: többen nehezményezték, hogy egy lelkész ilyen vásári trükkökkel járatja le a kereszténységet.

A kolumbiai lelkész akciója egyébként nem annyira egyedi: korábban több hasonló videó is felkerült az internetre.

Az egyik felvételen egy mexikói lelkész látható, aki nagy hallelujázások közepedte „karcsúsít” egy idősebb hölgyet, amit szintén a nadrág derekának meghúzásával mutat meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top