nlc.hu
Trend

Hasplasztika és zsírleszívás: Janet története

Kétmillió forintért hasplasztikáztatott az 50. születésnapjára, vérmérgezést kapott

Az 50 éves brit anyuka, Janet egészen Törökországig utazott hasplasztikáért.

Janet 50. születésnapjára elhatározta, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát: hosszas keresgélés után Törökországban talált egy olyan központot, ahol számára jó áron, azaz kétmillió forintért hasplasztikát és zsírleszívást is kapott. Mint mondja, az első napok nagyon fájdalmasak voltak, de azt gondolta, hogy ez normális. A negyedik napon elkezdett nagyon reszketni, alacsony volt a vérnyomása, de az ottani nővérek és az orvosa azt mondta, nyugodtan hazautazhat az Egyesült Királyságba, minden rendben van vele. Janet a kínok kínját élte át a repülőn, de végül hazaért, ahol napokig csak aludt. A lánya nagyon aggódott érte, akivel végül elment a háziorvoshoz.

Hasplasztika és Janet

Fotó: Getty Images/Peter Dazeley

A háziorvosa szedte le a kötést az 50 éves nőről, aki annyit mondott, azonnal kórházba kell mennie, mert a műtéti seb elfertőződött, Janet vérmérgezést kapott. A kórházban Janet egy másik rossz hírt is kapott, a hasán lévő bőr egy része elhalt, amiért valószínű még bőrátültetés is vár rá.

Végül 9 napot töltött kórházban, ahol intravénásan kapott antibiotikumos kúrát, majd otthon tovább szedte a gyógyszereket.

Janet egyetlen tanácsa, aki hasonlóakban gondolkozik: „Ne csináld. Nagyon sajnálom, tényleg nem éri meg.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top