nlc.hu
Sztárok

Singh Viki plasztikai műtéte

Singh Viki elárulta a pontos okát, hogy miért feküdt kés alá: „Soha nem leszek már egy 40 kilós, zörgő csontú tinilány”

Húsz évnyi önmarcangolás után Singh Viki úgy döntött, hogy kés alá fekszik a saját boldogsága érdekében. Hogy mit remél a beavatkozástól, arról lapunknak mesélt az énekesnő.

A 2024-es év a megújulás időszaka lesz Singh Viki számára, aki úgy döntött, hogy kés alá fekszik annak érdekében, hogy elégedettebb legyen önmagával. Az énekesnőnek azonban nem az orrát szabták át, és nem is nagyobb melleket műtöttek neki, hanem hasplasztikát hajtottak végre rajta.

Singh Viki élete nagy álmát váltotta valóra (Fotó: Singh Viki Instagram-oldala)

Singh Viki élete nagy álmát váltotta valóra (Fotó: Singh Viki Instagram-oldala)

„Soha nem leszek már egy zörgő csontú tinilány”

A Rising Star egykori versenyzője lapunknak elárulta, hogy nem azért vállalta be a nagyműtétet, mert tökéletes szeretne lenni, csupán annyi ideje zavarta már a hasán levő bőr mennyisége, hogy eldöntötte: saját boldogsága érdekében változtatni fog.

„Húsz éve zavart az, ahogyan kinézett a hasam. Ez egy örökletes dolog volt számomra, hogy az alhasamon vastag bőr és lazább bőrszerkezet volt. Az évek alatt pedig több lokális zsírfelesleg is rakódott rá, mint máshova. Azért is tudom, hogy ez így van, mert ezen területen akkor is meg tudtam fogni a bőrt, amikor csak 47 kiló voltam.

Nem azért vállaltam be a műtétet, mert tökéletes akartam lenni, mert tudom, hogy soha nem leszek már többé egy 40 kilós, zörgő csontú tinilány. Azért vágtam bele, mert rájöttem, hogy minden saját magammal kapcsolatos elégedetlenségemnek főként a hasam volt az oka

– árulta el az nlc-nek az okokat.

Bár az énekesnőnek már régóta dédelgetett álma volt ez a beavatkozás, nagyon sokáig nem mert belevágni. Lapunk azt is megtudta tőle, hogy az elmúlt 15 évben már négy-öt alkalommal is részt vett pár konzultáción, akkor azonban még nem mert kés alá feküdni. Azt mondták neki ugyanis, hogy vágni kellene a hasán a bőrt, ez pedig nagyon megijesztette. A technika fejlődésének – és dr. Krasznai Zsoltnak köszönhetően –, azonban most már lehetősége volt egy olyan beavatkozást választani, amely belülről zsugorítja a bőrt, így nem volt szüksége vágásra.

Rengetegen segítették a gyógyulásban

Az énekesnő egyébként nem sokat pihent a beavatkozás után, az utóbbi időben ugyanis a karrierje is szárnyalni kezdett. Legnagyobb szerencséjére rengetegen támogatták őt a felépülésében, így a beavatkozás szinte semmilyen szinten sem befolyásolta a munkáját.

„Nem tagadom, egy nagyon komoly műtéten estem át, ami egy elég kemény felépülési szakasszal jár. Mivel azonban én akartam ezt magamnak, nem pedig egy betegség döntött le, ezért nem akartam elhagyni magam a felépülés során. Talán egy kicsit túl hamar is bevállaltam már magamnak munkákat, de szerencsére mindenki nagyon megértő és segítőkész volt velem. Nyilván ennek ellenére éreztem fáradtságot, húzódást, fájdalmat a testemben, de nem hagytam, hogy ez ledöntsön a lábamról. Sőt, úgy érzem, az, hogy ilyen hamar visszarázódtam a munkába, még segített is a gyorsabb regenerációban” – árulta el lapunknak Viki, aki elmondása szerint egy háztömbnyi negatív energiát adott le a műtét által azért, hogy egy háztömbnyi pozitív energiát vehessen magához.

Sorsfordító volt számára a műtét

Viki azt sem tagadja, hogy bár egy olyan beavatkozásról van nála szó, amelyet sokan észre sem vennének rajta, ha nem mondaná, mégis fontosnak tartja, hogy felvállalja döntését. Számára ugyanis sorsfordító volt ez a műtét, így őszinteségével mindenkit arra szeretne ösztönözni, hogy merjenek cselekedni az álmaik érdekében.

„Szívem joga azt érezni, hogy nem vagyok békességben magammal és ettől a beavatkozástól majd jól leszek. Rengeteg emberen láttam a környezetemben, hogy mennyire meg tudja változtatni őket egy plasztikai beavatkozás.

Ezt remélem magamnál is, hogy ez a műtét nagyon sok elfojtásnak, nem megélt nőiességnek, önutálatnak és öngyűlöletnek vet itt és most véget

 – fogalmazta meg reményeit az énekesnő, aki azonban szeretné felhívni arra is mindenki figyelmét, hogy a közösségi médiumokban megjelenő „hamis”  tökéletességre nem érdemes vágyni.

Tényleg magabiztosabbak lehetünk a plasztikai műtétektől?

A Plasticsurgery.org értekezése alapján azoknál, akik a megjelenésük miatt szoronganak, igenis növelhetik a plasztikai műtétek az önbizalmat és az önbecsülést. Arra azonban figyelnünk kell, hogy ezeket az eljárásokat egészséges gondolkodásmóddal, reális elvárásokkal és alapos kutatással közelítsük meg. Azt is érdemes tudnunk, hogy egy ilyesfajta műtét nem oldja meg minden problémánkat egyetlen „csettintésre”. A kutatók ugyanis megvizsgálták a kozmetikai sebészet és depresszió közötti kapcsolatot is, és meglepő következtetésre jutottak az orrplasztikán átesetteket vizsgálva. A műtét után ugyanis a páciensek egy része számolt be csak jelentős hangulatjavulásról, míg a legtöbben nem mutattak változást, vagy rosszabbodtak a tüneteik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top