nlc.hu
Életmód

Singh Viki legújabb műtétjéről

Singh Viki bőrzsugorító műtéten esett át: „Háztömbnyi negatív energiát engedtem el”

Hiába sportolt, ezzel a testrészével sosem volt megelégedve.

Singh Viki mindig is küzdött azzal, hogy teljesen elfogadja önmagát. Bár sokszor állt ki amellett, hogy senki ne érezze rosszul magát, ha van egy-két plusz kiló rajta és minden nő úgy gyönyörű, ahogy van. Voltak olyan időszakai, amikor neki sem tetszett, amit a tükörben látott

Singh Viki

Fotó: Birton Szabolcs

Azt nem titkolta, pár kisebb beavatkozáson már részt vett, de most egy sokkal nagyobb műtéten esett át. A Tények Plusznak elmondta, bár ha visszanézi a régi fotóit, az jár a fejében, milyen vékony és szép volt akkor, nem szabad arról megfeledkezni, akkor ugyanúgy gyűlölte magát, mint most. Éppen ezért nem meglepő, hogy tinédzserkorában komoly anorexiával küzdött. 

Gimiben az volt a divat, hogy nem ettünk napközben. Ciki volt enni. Abban méredzkedtünk, hogy kinek lóg ki jobban a csípőcsontja – magyarázta a kameráknak az énekesnő. Bár a testképzavart rég maga mögött hagyta és rengeteget dolgozott azon, hogy elégedett legyen magával, amikor tükörbe nézett, a hasával sosem tudott kibékülni. Ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik. – Háztömbnyi negatív energiát engedsz el. Az öngyűlöletet, önsanyargatást, a testképzavart. Mindent is, amit egy ilyen dolog hoz, azt elengeded, és be tudsz engedni helyette egy háztömbnyi jó energiát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top