nlc.hu
Életmód

Plasztikázás után repült, felszakadtak a varratai

Plasztikai műtét után repülőre szállt, felszakadtak a varratai

Weronika egy TikTok videóban mesélt a plasztikai beavatkozásának utózöngéiről.
Influenszer műtét után.

Egyre többen utaznak külföldre, hogy plasztikai műtétet végeztessenek el magukon, mert egyes helyeken jóval olcsóbbak a beavatkozások, míg máshol újabb eljárásokat alkalmaznak. De nem mindig sülnek el jól ezek az utak, egy tiktokker a videójában panaszkodott a viszontagságos hazafelé tartó útjáról.

Weronika (@polish_99) a héten egy videóban mutatta meg arcát, amely tele volt véraláfutással, ráadásul néhány öltés is megadta magát a nyomáskülönbség miatt. Elárulta, hogy egy repülőgépre való felszállás előtt „macskaszem műtéten” esett át, és döbbenten vette észre, hogy repülés közben felrepedt néhány öltés. Weronika kihangsúlyozta:

Senki sem hibázott, sem az eredeti sebész, sem a reptéri orvos a kórházban.

Minden rendben volt, amikor felszálltam a repülőre” – tájékoztatta a követőit, majd hozzátette: „Szokatlanul laza szövetekkel rendelkezem, és hajlamosabb vagyok a duzzanatokra, mint az átlagember, ami ahhoz vezetett, hogy néhány öltés a repülőn egy apró területen felszakadt’.

A közösségi média sztárja elmondta, hogy a repülőútja előtt még egy utolsó konzultációt beszélt meg a sebészével, aki korábban elvégezte a BBL (Brazilian Bum Lift) műtétjét. Weronika a „macskaszem” műtétje után a sebész elégedett volt az addigi felépülésével, és azt mondta, hogy repülésre alkalmas igazolást fog adni neki. Ám a sebész elfelejtette ezt megtenni, ezért egy másik orvos is megvizsgálta Weronikát a repülőtéren. Az orvos még WhatsAppon keresztül is engedélyt adott neki, hogy felszállhasson a repülőgépre.

@polish_99

No hard feelings, he’s actually a really nice guy🤣

♬ miss you southstar - EX7STENCE™

Akkor kezdődött el a baj, amikor a nő gépe már a levegőben volt.

A repülőn voltunk, minden nyugodt volt, már aludtunk, mert hajnali 2 óta utaztunk, és amikor felébredtem, nagy fájdalmaim voltak” – mesélte Weronika, akinek fájt az egész feje, főleg a bal füle mögött. Kiment a WC-re, hogy egy kicsit rendbe szedje magát, amikor meghallotta a furcsa pukkanásokat. Ekkor vette észre, hogy a bal füle mögötti vágás felszakadt. „Azonnal éreztem, hogy a forró folyadék vér lecsöpög a nyakamon, úgyhogy felkaptam néhány törülközőt, és elkezdtem letörölni.”

Az influenszer nem tudott mást tenni,  mint nyomást gyakorolni a sebre, amíg a gép le nem szállt.

Szerencsére úgy tűnik, Weronika megoldotta a problémát, és felépült. A plasztikai műtétek rendkívül elterjedtek, olyannyira, hogy az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy ezek bizony veszélyes műtétek. Az utóbbi években az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a brazil fenékfeltöltés, vagy fenékemelés lett, ami sajnos az egyik legveszélyesebb beavatkozás is, bár az Egyesült Államokban mintha sikerült volna javítani a statisztikát. Mindeközben egyesek szerint a nagyon kerek fenék ideje meg van számlálva, mint a Kardashian-családé is, aminek tagjai nélkül ez talán nem lett volna akkora trend.

(SUN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top