nlc.hu
Trend

Gyönyörű modell

A 26 éves modell teste idegesítően tökéletes a kommentelőknek

Az Instagram-modell azt állítja, hogy a teste „túl veszélyes” a közösségi oldalakhoz. Az emberek folyamatosan támadják, mert „természetesen tökéletes”.
modell test

A huszonhat éves szlovák Rajek Veronika, aki Ausztriában és az Egyesült Államokban él, azt mondja, tónusos teste a „cancel-kultúra” áldozatává tette, mivel a „féltékeny” trollok állandóan „testszégyenítik” jó megjelenése miatt.

A @veronikarajek Instagramon kétmillió követővel rendelkező influencer ragaszkodik ahhoz, hogy a platformját a testpozitivitás terjesztésére használja, de az emberek „kiváltságosnak” bélyegzik, és folyamatosan támadják. – Veszélynek” tartják a testemet a közösségi médiában, pedig nem csinálok mást, csak megosztom a testemről készült fotókat – mondta Veronika a Dailymailnek. Manapság sok túlsúlyos vagy akár elhízott nőt látni az interneten, akik a testpozitivitásról beszélnek, de amikor egy gyönyörű, magas nő pozitív akar lenni a saját bőrében, az emberek egyből bántani kezdik. Csak féltékenyek a természetesen fitt testemre. Vannak, akik még az Instagram-fiókomat is feljelentik, mert sérti őket a karcsú megjelenésem, és emiatt elveszítem a megélhetésem – magyarázza. – Nem értem, miért érvénytelen az én álláspontom a testpozitivitásról. Modell vagyok. A modelleknek nem kell szexinek lenniük?

A fiatal nő egykor sok pénzt fizetett egy mellvizsgálatért, hogy bebizonyítsa követőinek, hogy 36D-s méretű melle „valódi”: Korábban pedig egy vitatott kijelentéssel került a címlapokra, miszerint „a szép emberek élete nehéz”.

Veronika a 2016-os Miss Slovakia döntőse volt, és már tizennégy éves kora óta modellkedik. Nem ez az első alkalom, hogy zaklatók célpontjává vált; gyerekkorában „zsiráfnak” csúfolták. Manapság a legtöbb troll, akik állítólag leszólja a modellt, nő. Ő ezt így értékeli: – Ha túl szép vagy, a tested fenyegetést jelent a társadalomra nézve. Azt hiszem, az emberek meg akarnak büntetni a sikeremért. Ám valójában egy nem túl gazdag országból jöttem, és keményen kellett dolgoznom, hogy ott legyek, ahol ma vagyok.

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top