nlc.hu
Trend

Alapdarabok skinny nadrághoz

Ezzel a 4 alapdarabbal lesz divatos a skinny farmered 2023-ban

Külön-külön és együtt is divatos szetteket adnak a skinny farmerrel ezek az alapdarabok.

Bár a skinny farmerek bukását minden szezonban megjövendölik, mégis, nincs annyi széles szárú nadrág a világon, ami igazán ki tudná űzni őket a divat térképéről. 2023 sem ez az év lesz, ezért inkább mutatunk négy alapdarabot, amikkel kifejezetten divatos lesz viselni a skinny nadrágokat.

skinny farmeres szettek1. Blézer

Egy pillanat alatt meetingbarát munkahelyi viseletet varázsolhatsz farmeres szettedből, ha egy jól szabott blézert kapsz magadra, de máskülönben is a nőies, casual irányba viszi az összképet. Lehet tweed vagy viszkóz, galléros vagy gallér nélküli fazon, oversize vagy karcsúsított, blézerválasztás esetén alkatod és színeid határozzák meg, milyet választasz. A trendek most kedvelik a duplasoros, normál vagy hosszabb fazonokat, amik akár majd átmeneti kabátként is funkcionálhatnak. 

street style szett: skinny nadrág blézerrel

Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images

2. Fehér ing

A klasszikus fehér ing és farmer párosa kikezdhetetlen, skinny nadrágok esetén sincs ez másként. Letisztult választás, amihez jól mutat a sportcipő, a loafer vagy egy magas sarkú is, épp mit kíván az alkalom. A hófehér ing esetén érdemes számításba venni, hogy az outfit hangsúlyos elemét jelenti majd. Ha felső testünk erősebb, a merevebb, ropogós pamut ingeket érdemes a skinny farmerhez kitűrve viselni, főként, ha a hasunkról szeretnénk egy picit elirányítani a fókuszt. Betűrve a könnyed anyagú blúzok mutatnak előnyösebben, ugyanis ezek kevésbé erősítenek. Ebben az esetben a nadrág derékmagasságára figyeljük, a csípő fazon helyett a magas derékvonal csinosabb választás lehet.

Ha inkább a csípőnk, combjaink vastagabbak, egy mutatós fehér inggel szépen egyensúlyba hozhatjuk az összképet, ez esetben előnyös lehet betűrve viselni a felsőt. Oszlopalkatúak, vékonykák az oversize ingekkel legyenek óvatosak: betűrve ezek túl puffosak lehetnek a vékony alkaton, kitűrve pedig a sátorfazonig nem érdemes elmenni, nehogy látványra összenyomjon az ing. Persze mindez csak elmélet, mindig próbáljátok fel többféle módon is a kiszemelt inget, érezni, látni fogjátok, melyik viselési mód számotokra a legmegfelelőbb.  

street style szett: skinny nadrág fehér inggel

Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images

3. Csíkos pulóverek

A breton csíkos felsők mára divattörténeti szempontból megkerülhetetlenek lettek, farmerhez pedig kifejezetten sikkes hétköznapi viseletnek számítanak. Nőies szettet alkotnak ők ketten bokacsizmával, balerinával, loaferrel vagy épp oxford cipővel is, de általánosságban is passzolnak hozzájuk a klasszikus alapdarabok, így a blézer, a ballonkabát is, melyek esetén a tökéletes szabásvonal lesz az, ami az unalmastól elemeli az összhatást. 

street style szett: skinny nadrág csíkos felsővel

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

4. Ballonkabátok

Igaz, a trencskókkal már a tavaszt hívogatjuk, ám gyorsan itt lesz, és jó ha tudjuk, egy skinny nadrágos szetthez remekül mutat a ballonkabát. Esetében is a jól szabottság, az örökérvényű fazon az, ami a casual szettek élvonalába emeli az összhatást. A trencskók esetén kifejezetten divatosnak számítanak a hosszú fazonok, az oversize kialakítások, sőt, a mintás vagy épp műbőr hatású vagy más textúrájú kabátok is az ajánlások közt vannak. Klasszikus, bézs kabát esetén ha változatosabbá szeretnénk tenni az összképet, viseljünk hozzá csinos sálat, selyemkendőt; abszolút nyerő választások, melyektől nőiesebb, kifinomultabb lesz az outfit.

street style szett: skinny nadrág trencskóval

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Forrás: Who What Wear

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top