nlc.hu
Trend

McCartney veszélyben az Abbey Roadon

Kis híján elütötték Paul McCartney-t, amikor át akart kelni az ikonikus zebrán

„Nagyon vicces volt, amikor az autó majdnem elütötte a zebrán” – idézte fel a veszélyes helyzetet McCartney lánya.

Kis híján elgázolta Paul McCartney-t egy autó, miközben az If These Walls Could Sing című dokumentumfilmet forgatta – írta meg a LADbible nyomán a hvg.hu.

A Beatles lemezfelvételeinek otthont adó Abbey Road stúdióról szóló filmet a 80 éves énekes lánya, Mary McCartney rendezte, aki az egyik jelenet kedvéért visszavitte az apját ahhoz a zebrához, ahol a Beatles 1969-es ikonikus albumborítója készült.

Paul McCartney azonban úgy belefeledkezett a pózolásba, hogy nem vette észre az érkező kocsit, amely majdnem megsuhintotta a zenész hátát. Még jó, hogy ennyi idősen is ilyen hihetetlen formában van a legendás egykori Beatles-tag.

„Nagyon vicces volt, amikor az autó majdnem elütötte a zebrán. Mikor kimentünk a stúdióból, azt mondtam neki, lefilmezem a zebrán, ő pedig odament, de aztán az az autó egyáltalán nem állt meg előtte” – idézte fel a jelenetet Mary McCartney.

Paul McCartney gyakran átkel azért az Abbey Road zebráján, de akcióit általában rajongók sokasága nézi végig.

paul mccartney 80 évesen

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top