nlc.hu
Trend

Egy trükk a lyukas harisnyák ellen

Eleged van, hogy mindig kilyukad a harisnyád? Ez a TikTok-trükk segíthet!

Ahány ház, annyi szokás, ezt a harisnyamentő trükköt sem ismerte mindenki.

Sajnos a harisnya fogyóeszköz, könnyen kiszakad, könnyen kilyukad, persze az élettartamát valamelyest meg lehet hosszabbítani, ha odafigyelünk. A TikTokon osztott meg egy felhasználó egy olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy ne kelljen folyton kidobálni a harisnyákat.

Mint elmondta, édesanyjától rengeteg divat- és öltözködési tippet tanult, és az egyiket pont erre a problémára találták ki. De mi is a lényeg? Ahelyett, hogy megfognánk a harisnyát kockáztatva azt, hogy a körmünk esetleg beleakad, inkább nedvesítsük be a kezünket, és tenyérrel próbáljuk felhúzni.

A trükkről készült videót a Tights Tights Tights harisnyacég is megosztotta, és rengeteg hozzászólás érkezett, természetesen mindenki nagyon hálás azért, hogy megismerhette a módszert, és van, aki megosztotta saját módszerét is, egyesek szerint az is segít, ha bekrémezzük a kezünket vagy éppen zoknit húzunk rá. 

Elszakadt harisnyát húz fel egy nő

Fotó: Pexels

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top