Disney-sztárból gótikus stíluskirálynő: Így nőtt fel Wednesday szerepére Jenna Ortega

nlc | 2023. Február 04.
A bájos kislányból önazonos, tudatos, vagány nő lett – Jenna Ortega stílusevolúciója durvább, mint a Wendesday bármelyik fordulata.

Ha csak a Netflix szupersikeres sorozatából, a Wednesdayből ismered a 20 éves Jenna Ortegát, akkor most készülj fel egy meglepő infóra: a színésznő nagyon nem most kezdte, már gyerekként Disney-sztár lett. Azóta nagyon is felnőtt: amint „szabadult” Mickey-egértől szerepelt a You második évadában 2019-ben, tavaly az Addams Family spin-offján kívül két horrorfilmben (a Sikoly új részében és az X-ben) is szerepelt. 2023 pedig még ennél is nagyobb évnek ígérkezik a számára.

Gyakorlatilag tehát a szemünk előtt nőtt fel, ha éppenséggel végig követtük a karrierjét. De ha te mondjuk pont most fedezted fel magadnak a fantasztikusan tehetséges színésznőt, akkor erről nyilván lemaradtál. Ezért hoztuk el az alábbi galériát, amiben megmutatjuk, hogyan lett a bájos kislányból öntudatos, vagány fiatal nő.

jenna ortega 2014 nlc

2014-ben még ilyen cuki 12 éves kislány volt. (Fotó: Paul Redmond/Getty Images)

jenna ortega 2016 nlc

Ugyan a Wednesdayjel ezt már végképp bebizonyította, de már 14 évesen is szerette, ha az adott film témája visszaköszön a vörös szőnyeges outfitjében. Most itt épp a Vaiana Hawaii-hangulata. (Fotó: Amanda Edwards/WireImage)

jenna ortega 2017 nl

Egy évvel később már valamivel bevállalósabb ruhát és sminket villantott a vörös szőnyegen... (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

jenna ortega 2017 nlc

De civilben Jenna 15 évesen sem tolta túl a megjelenését. (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

jenna ortega 2018 nlc

Barátom Róbert Gida 2018-as premierjén már látszik, hogy Jenna szépen lassan araszol ki a Disney-szerződéséből, de még nem mer igazán merész ruhával kockáztatni. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

jenna ortega 2019 nlc

Nem úgy egy évvel később! A Disney-filmek utána 17 éves Jenna rögtön a You-hoz igazolt. (fotó: Emma McIntyre/Getty Images for YouTube)

jenna ortega 2020 nlc

18 évesen pedig már úgy döntött: beáll a "mutatós" ruhák képviselők sorába... (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

jenna ortega 2022 nlc

Ezt a vonalat töretlenül hozza - itt például Jimmy Kimmel show-jába igyekezett, a trendet pedig a Wednesday-re hangszerelte. (Photo by RB/Bauer-Griffin/GC Images)

jenna ortega 2022 met gala nlc

Jenna 20 éves korára akkora stíluskirálynő lett, amit még Anna Wintour is elismert: meghívták a a tavalyi Met-gálára, a színésznő pedig ragyogóan megugrotta a kihívást. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

jenna ortega 2023 nlc

Az idei évet Jenna a Golden Globe-on kezdte. Ugyan szobrot nem nyert, de tőlünk megkapja a legjobb vörös szőnyeges ruha díját! (Fotó: Matt Winkelmeyer/FilmMagic)

Exit mobile version