nlc.hu
Trend

Tomán Szabina fülbevalója milliókba kerülhet

Milliókat érhet Tomán Szabina fülbevalója

A Cápák között befektetői imádják a luxusékszereket és kiegészítőket.
Tomán Szabina

A Pénzcentrum szúrta ki, hogy Tomán Szabina hétről-hétre egy igen jellegzetes, 3 részből álló fülbevalót visel az üzleti show-műsor adásaiban. 

A lap egy ékszerésztől próbálta megtudni, vajon mennyit is érhet az exkluzívnak tűnő darab. Mint kiderült, a Tomán Szabina által viselt ékszer a francia luxus ékszergyártó, a Van Cleef & Arpels egyik fülbevalója. A márka kreációit előszeretettel viselte Diana hercegné, Grace Kelly, Eva Perón és Elizabeth Taylor is.

Az egyszerűbb darabok is több ezer euróba kerülnek újonnan, és ha csak a fülbevalókat nézzük, akad a kínálatban 10-20-50, sőt 100 ezer eurós különlegesség is. A Cápák közöttben szereplő Tomán Szabina által viselt darab árát nehéz pontosan megbecsülni, hiszen ezek az ékszerek egyediek, de egy hozzá hasonló, két részből álló darab 10 ezer euróért kelt el nemrég egy aukciós portálon.

Mivel egy lassan 130 éves vállalatról van szó, a komolyabb árveréseken vagyonokat érő, akár 100 éves ritkaságok is előkerülnek időnként. A márka frissen gyártott darabjai is rendkívül jól teljesítenek, a publikus adatok szerint jelen pillanatban is több mint 2 ezer főt foglalkoztatnak szerte a világon; a Van Cleef & Arpels 2022-es becsült árbevétele pedig 795,2 millió dollár volt, tudatta a Pénzcentrum.

Fotó: RTL Magyarország

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top