nlc.hu
Trend

Kiállították Tomán Szabina menyasszonyi ruháját

Kiállították Tomán Szabina menyasszonyi ruháját

Tomán Szabina 2023-as esküvőjén viselt menyasszonyi ruhája közelebbről is szemügyre vehető.

Tomán Szabina menyasszonyi ruháját kiállítási darabbá választották. A Magyar Nemzeti Múzeum közösségi oldalán osztotta meg a hírt a követőkkel.

Tomán Szabina menyasszonyi ruhája

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

A Magyar Menyasszony kiállításának egyik kiemelkedő darabja lett Tomán Szabina 2023-ban viselt menyasszonyi ruhája, amit Benes Anita, a Daalarna márka tervezője és alapítója álmodott meg. Tomán Szabina esküvői ruhája aranyszínű fém-, illetve törtfehér és elefántcsont színű selyemszállal hímzett olasz csipkéből készült, amelyen gyöngygombok találhatóak, az alsószoknyája pedig kristálytüllből és tüllből áll – írja a Marie Claire.

„Szabina ruhájának tervezésekor az volt a legfontosabb szempontom, hogy ragyogjon és jól érezze magát a ruhában – ezért semmilyen halcsontot vagy merevítőt nem használtunk. Szabina úgy tökéletes, ahogy van, ezért leginkább a világ legkényelmesebb ruháját próbáltam elkészíteni számára, amelyben önmaga maradhat, és felszabadultan élvezheti a nagy napot” – mondta Benes Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top