nlc.hu
Trend

Idén még drágábbak lesznek az esküvők

Emelkednek az árak, ennyivel többe kerülhet idén egy esküvő, mint tavaly

Több millió forintba kerül egy átlagos esküvő, de van, aki nem éri be ennyivel.

Idén akár 40-50 százalékkal is többe kerülhet egy lagzi, mint a tavalyi évben, és aki most nyáron akar házasodni, akár 5 millió forintot is fizethet egy átlagos esküvőért.

Éppen ezért sokan megpróbálnak spórolni a költségeken, például hétvége helyett inkább hétköznap tartják a lagzit, illetve kevesebb vendéget hívnak meg, hangzott el az ATV Híradójában.

Fiatal pár násznéppel

Fotó: Pixabay

Az esküvőnél az egyik nagyobb tétel a menyasszonyi ruha lehet, az utóbbi években ezek is 20-30 százalékkal lettek drágábbak, így vannak olyanok, akik inkább a régebbi modellekben gondolkodnak. A Kata Esküvői Szalon tulajdonosa kiemelte, az esküvői ruhák eladási ára 100 ezer forinttól kezdődik, ám ezek között leginkább a régebbi modelleket lehet megtalálni, az áruk pedig akár 400 ezer forintig is elmehet.

A Híradónak nyilatkozó egyik esküvőszervező elmondta, a vagyonosabb családoknál persze nem számít a pénz, és vannak olyan lagzik, ahol a költségek akár több 10 millió forintra rúghatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top