nlc.hu
Trend

Elkapták a 4 és félmilliós cipő egyik tolvaját

Elkapták az egyik sneakertolvajt, de a 4 és félmilliós cipő még nincs meg

A lett férfit egyszer már kiutasították Magyarországról, de visszatért az itt élő családjához.

A Pachert Balázs boltjából ellopott Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh sneaker híre a magyar sajtóban is nagyot ment, ráadásul a lopást egy biztonsági kamera is rögzítette. A bolttulajdonos közvetlenül a lopás után tett feljelentést a rendőrségen. Az V. kerületi rendőrök végül pénteken Újpesten csaptak le az egyik elkövetőre – derül ki az RTL riportjából.

Sneakerek

Pachert Balázs boltjának sneakerei (Fotó: részlet az RTL riportjából)

A gyanúsított egy büntetett előéletű külföldi állampolgár, akit korábban embercsempészet miatt már kiutasítottak Magyarországról. A férfi letartóztatásban marad, mert fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint az is, hogy megnehezítené az eset bizonyítását. A 35 éves lett férfi már régóta az országban él, jelenleg pénzmosás miatt is folyik eljárás ellene. Embercsempészetért rács mögött is ült, ahonnan még tavaly februárban szabadult, és bár kitoloncolták az országból, az itt élő családja miatt mégis visszatért. A sneakert a testvérével közösen lopták el, és bár őt is keresik a rendőrök, egyelőre nem találják, és a cipő sincs még meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top