nlc.hu
Trend

Te is hordasz farmert? Ez a 6 másodperces videó megváltoztatja az életedet!

Ilyen egyszerűen blokkolhatod a farmerod cipzárját! Eddig nem is sejtettük, hogy létezik ez a trükk!

A farmert évszázadok óta imádjuk, néhány apró praktikát azonban még ennyi idő alatt sem sikerült felfedeznünk. Kész szerencse, hogy ez a TikToker megmutatta a meglepő zipzártrükköt!
farmer zipzár

Akik látták a mindössze 6 másodperces videót, teljesen odáig voltak, és persze azonnal kipróbálták a saját farmerjükön, hogy működik-e a dolog. Láss csodát, a legtöbb esetben igen!

A több mint 570 ezer követővel büszkélkedő Marilyn 5 milliónál is több ember szemét nyitotta fel a szuper farmerpraktikával: egy egyszerű mozdulattal leblokkolja, majd feloldja a nadrág zipzárját. Te tudtál erről? 

Mielőtt pironkodni kezdenél, hogy eddig álmodban sem gondoltad volna, hogy létezik ez a megoldás, megnyugtatunk: Marilyn sem tudott róla egészen mostanáig. A lenyűgözött kommentelők közül többen is azt mondták nevető szmájlik kíséretében, hogy megváltozott az életük. Nézd meg a világmegváltó posztot itt!

Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top