nlc.hu
Trend

Katalin hercegné bordó ruhája

Csodás bordó ruhát viselt a minap Katalin hercegné, de már csak feketében lehet kapni

Leárazták a márka oldalán a szóban forgó Karen Miller ruhát, így már csak korlátozottan elérhető.

Katalin hercegné és Vilmos herceg csütörtökön Birminghamben járt, hogy a kreatívipar vezetőivel találkozzon, illetve több üzlettulajdonossal is beszélgettek, de még arra is szakítottak időt, hogy dartsozzanak egy kicsit, illetve váltsanak pár szót azokkal, akik rájuk vártak a kordonok mögött.

Ez volt az első hivatalos útjuk, miután úgy döntöttek, kicsit pihennek a húsvéti ünnepek után. Mint minden nyilvános eseménynél, természetesen most is voltak, akik kitüntetett figyelmet szenteltek annak, mit is visel a hercegné, és mint kiderült, a bordó ruha egy Karen Millen darab, amit most 183 fontért, vagyis majdnem 80 ezer forintért lehet megvásárolni, illetve csak lehetett, ez a ruha ugyanis ebben a színben nincs készleten. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Fotó: Arthur Edwards – WPA Pool/Getty Images

Mivel egy hercegnéről van szó, azért a 80 ezer forint nyilván nem tétel, de tény, hogy Katalin szokott ennél jóval megengedhetőbb árú ruhákban és kiegészítőkkel is mutatkozni, tavaly ősszel például egy 2300 forintos fülbevalót viselt. 

Katalin hercegné virágcsokrokkal

Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top