nlc.hu
Trend

Puskás-Dallos Bogit sokan kritizálták

„A zsiráftól a botsáskán át mindenféle jelzőt aggattak rám” – sokan bántották Puskás-Dallos Bogit

Hozzátette, sok idő volt, amire megtanulta elfogadni önmagát.

Az énekesnő fiatalon, tizenhat évesen lett ismert, ekkor jutott be az Euróvíziós Dalfesztivál válogatójába, és már akkor rengeteg kritikával kellett megbirkóznia.

„Nem kell ahhoz közszereplőnek lenni, hogy az embernek az önbizalma folyamatosan ingadozzon. Mi, akik a nagy nyilvánosság előtt vagyunk, sokkal intenzívebben kapjuk a visszajelzéseket. Rengeteg dolgot hallottam már magammal kapcsolatban. A zsiráftól a botsáskán át mindenféle jelzőt aggattak rám. Idő volt megszeretni azt a lányt, aki mindig a tornasor elején állt annak idején, vagy magasabb volt a legtöbb fiúnál” – nyilatkozta Puskás-Dallos Bogi a Hétköznapi Zenész című műsorban.

Puskás-Dallos Bogi

Fotó: press.tv2.hu

Azóta sok minden történt, és az énekesnő most nem is lehetne boldogabb, 2021-ben hozzáment Puskás Petihez, és hamarosan megszületik első közös gyermekük.

„Én nem tudnék elképzelni magam mellé mást, aki ennyire megérti az én dolgaimat, aki ennyire empatikus. Érdekes, hogy zeneileg még sosem dolgoztunk együtt. Attól lehet, hogy egy picit tartok. Fogunk majd, meg tervben van, de annyi téren összekapcsolódunk, annyi területén az életnek, hogy eddig fontosnak tartottam, hogy legyen a zene az a kis sziget, amiben mindketten megtaláljuk a saját világunkat. Azért egy izgalmas dolog lesz, amikor majd egyszer közösen írunk egy dalt, vagy előadunk egy dalt” – tette hozzé.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top