nlc.hu
Trend

Ilyen ruhákban buliztak a magyar celebek a Sziget Fesztiválon

Mellbimbóstrassztól a comfy bakancsig – Ilyen szettekben buliztak celebjeink a Sziget Fesztiválon

Meg kell hagyni, nem aprózták el fesztiválszettjeiket a hírességek.
Sztárok a Szigeten

A Sziget Fesztiválról, de főleg Justin Bieber koncertjéről nem hiányzott a magyar celebvilág sem, melynek tagjai vérmérsékletüknek és stílusuknak megfelelően szépen felsorakoztatták a 2022-es fesztiváldivat kulcselemeit. 

Király Viktor és felesége, Virág Anita tökéletesen átültették az idei fesztiváldivat kicsit etnós, földszínekben és feketében játszó világát a stílusukra. Anita mintás-bojtos miniszoknyája az egyik kedvencünk, hisz látványos, egyedi, és mégis kényelmesnek tűnik akkor is, ha hajnalig bulizunk benne. Az énekes szakadtra designolt outfitje pedig pont passzol: hozzá is, a fesztiválhoz is.  

Kárpáti Rebeka hozta a kötelezőt sportos, bézsre hangolt szettjében. A biciklisnadrág és csőtop jó választás volt, hisz hangsúlyozta karcsúságát, mégis villantásmentes maradhatott.

Whisperton, Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb tiktokere kitett magáért, de csalódtunk is volna, ha ennél lejjebb adja. Íme, így állt össze a basic szett by Ton, némi huncut Nanushkával feldobva és pár plasztikgyűrűvel kiegészítve.

Gáspár Evelin igazi biztonsági játékos volt, a talpig fekete outfitbe nem lehet nagyon belekötni, igaz, nincs is igazán mibe. Random bárki viselhette volna, és talán épp ez volt a célja: elvegyülni és szabadon bulizni, ha már a The Island of Freedomon volt.

„Azt hiszem, a legegyszerűbb fesztivál outfit díját megnyertem” – írta Puskás-Dallos Bogi a fotójához, és mi sem cáfolnánk rá az állítására. Végső soron a fesztiválhangulat belülről jön, és egy farmer kezeslábas még senkit sem állított meg a bulizásban.

Ezzel szemben Mardoll kétségkívül nem aprózta el, mikor mellbimbóstrasszos, babakék tüllfodros, plasztik szoknyás szettjét összerakta. Ami strassz a melléről lemaradt, a homlokán kapott helyet, és a színes póthajtincsek sem hiányozhattak, hisz egy vérbeli fesztiválsmink és -frizura valahogy így néz ki.

Gelencsér Timi egy jóóóval visszafogottabb változatban prezentálta a pink-tüll-strassz szentháromságot, és épp emiatt csíptük az eredményt nagyon. 

Zimány Linda, akit hamarosan a Dancing with the Starsban is láthatunk, barátai társaságában a Sziget Fesztiválra is kilátogatott. Szettjét leginkább a Kate Moss-féle kényelem határozta meg: jól összeválogatott, sallangmentes alapdarabok, amik szexi, vagány outfitet adnak.

Tücsi egy fekete spandex overallban tolta a bulit, ami mellől nem hiányzott a fesztiválbakancs, és ami ennél is fontosabb, a férje sem, Sofron István. Mivel egy ideje távkapcsolatban élnek, minden percet megbecsülnek, amit együtt tölthetnek. 

Palvin Barbarát idén nem kísérte el a barátja, Dylan Sprouse a Szigetre, a topmodell azonban biztosan ott volt az egyik fast fashion márka képviseletében. Az almazöld croptop és farmer cargo nadrág jó társítás volt, kényelmes, basic szett, amiben bírni lehet a bulizást. 

Cinthya Dictator ezüst miniszoknyás, spagettipántos szettben ment a Justin Bieber-koncertre, sminkje is vitte tovább az ezüstösen csillogó vonalat, emiatt volt szuper választás, hogy ékszerei és táskája láncos pántja arany színben csillogott.

Németh Dorottya fitneszbajnok is kinn volt a Szigeten, méghozzá egy szuper dögös, talpig fekete, csipkés szettben. Vastagon kontúrozott cicaszemsminkje is vitte tovább a glamúrosan darkos vonalat, és minikontyokkal ékesített haja is nagyon fesztiválbarát volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top