nlc.hu
Trend

Ő Vladislava, a terminátortestű orosz testépítőnő

Kendall Jenner arca és Schwarzenegger teste – elképesztően fest ez az orosz testépítőnő

Az utóbbi időben még azzal is meggyanúsították, hogy igazából nem létezik, hanem egy mesterséges intelligencia hozta létre.
Galagan Vladislava

Egy orosz származású testépítő és fitneszmodell, Vladislava Galagan „szteroidos Kendall Jenner”-ként vált ismerté a közösségi médiában – vette észre az Oddity Central.

A Prágában élő nő babaarcához brutálisan kigyúrt test társul, ami miatt sokan még abban is kételkedtek, hogy valóban létezik és nem egy mesterséges intelligencia alkotta avatar. 

„Az emberek azt mondják, hogy az izmaim photoshopoltak, mert nem tudják elhinni, hogy valaki, aki úgy néz ki, mint én, ilyen erős lehet – mondta a 27 éves lány az SWNS-nek. – Állandóan azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint Kendall Jenner szteroidokkal.

Az oroszországi Temryukban született Vladislava Galagan 11 évvel ezelőtt kezdett el edzőterembe járni, hamarosan pedig teljesen rákattant a gyúrásra. Mostanra hetente legalább hatszor edz 90 percet. Napi négy étkezése során a fehérjében gazdag ételeket részesíti előnyben, legtöbbször marhahúst, tojást, pulykát, csirkét és halat fogyaszt.

Galagan ugyan elismerte, hogy teljesítményfokozó szereket használ a fizikumának fenntartásához, de hozzátette, hogy ez nem valami varázspirula, amely a kemény munka és megfelelő étrend nélkül is működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top