nlc.hu
Trend

Baj lehet a túl kicsi eljegyzési gyűrűből

Ijesztő részletet szúrt ki az internet egy eljegyzési fotón

Sokan osztottak meg tanulságos történeteket.

Ki gondolta volna, hogy egy eljegyzési fotónak milyen nagy jelentősége lehet. Miután egy menyasszony a leánykérés után posztolt egy képet, amin közelről látszott a gyűrű, többen felhívták a figyelmét, hogy talán az ékszer túl kicsi, mert az ujjának elég furcsa, lilás-vöröses színe van.

„Sok gyűrűt hordok, és már az is elég kellemetlen, ha egy kicsit kisebb a kelleténél, és még SOHA nem fordult elő, hogy ilyen színűvé váljon az ujjaim, szóval el sem tudom képzelni, milyen rossz érzés lehet ezt a gyűrűt viselni” – írta az egyik hozzászóló. 

Egy másik kommentelő pedig megosztotta, neki bizony orvosok segítettek, mert az eljegyzése napján a nagy melegben bedagadt az ujja. „Hihetetlenül kedvesek voltak. Nagyon óvatosan vágták le a gyűrűt, hogy ne okozzanak benne nagyobb kárt. Most már csak nevetni tudok rajta, de akkor zokogtam” – tette hozzá.

Eljegyzési gyűrű egy nő kezén

Fotó: Pexels

Volt, aki pedig arról mesélt, hogy neki gyermekként volt ilyen rossz tapasztalata. „Kilencéves voltam, és elaludtam egy túl kicsi gyűrűvel az ujjamon, végül édesanyámnak el kellett vinnie a sürgősségi osztályra, és ahol egy tényleges orvosi konzervnyitóval vágták e azt a nyavalyát” – tette hozzá egy másik.

A beszélgetésbe becsatlakozott egy ékszerész is, aki elmondta, mindig sikítófrászt kap az ilyen történetektől. „Ha odáig fajul a dolog, hogy egy kórházban kell levenni a gyűrűt, az bizony már nem lesz tökéletes, az emberek mégis felháborodnak, amikor kiderül, soha nem lesz olyan, mint a régi vagy komoly munkával lehet csak megmenteni.”

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top