nlc.hu
Trend

Gwyneth Paltrow nyakláncnak álcázott vibrátora

Újabb bizarr szexjátékot dobott a piacra Gwyneth Paltrow

Állítólag Madonna is odavan az új Goop-termékért.

Aki egy kicsit is követi Gwyneth Paltrow munkásságát, tudhatja, hogy az Oscar-díjas színésznő pár éve már nem abból él, hogy filmekben szerepel. Az évek során kiépített magának egy Goop névre hallgató lifestyle luxusmárkát, ami leginkább azzal vált hírhedtté, hogy egészen elképesztő, kétes minőségű és megbízhatóságú, cserébe hihetetlenül drága termékekkel (vaginaillatú gyertya) és szolgáltatásokkal (vaginagőzölés) rukkolt elő. Most pedig egy új szexjáték van soron, amire állítólag Madonna is esküszik… – írja a 24.hu.

A leírása szerint “ez a szép, lövedék alakú medál tökéletes az esti kimenő és az otthon töltött éjszaka közti átmenethez; vagyis egy olyan nyaklánc, ami egyben vibrátor is”.

A Vesper fantázianévvel rendelkező ékszer rozsdamentes acélból készült és 24 karátos arannyal van bevonva, emellett teljesen vízálló. A szexjáték/medál négy sebességgel és két üzemmóddal (pulzáló és folytonos) rendelkezik, és működés közben állítólag nagyon csendes. 149 dollárért, mai árfolyamon kicsit több mint 50 ezer forintért vásárolható meg, és nem visszatéríthető az ára, ha mégsem válik be.

Gwyneth Paltrow szexékszere

Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP és Goop

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top