nlc.hu
Trend

Bikinis rúdsport influenszer

Kiverte a biztosítékot egy influenszer bikinis rúdsport edzése

Ami csak egy edzésnek indult, hatalmas indulatokat váltott ki a netezőkből.
Rúdsport

Heves vitákat váltott ki az influenszer, aki sarahkoolass néven készít videókat, ugyanis a nő egy ideiglenes rudat állított fel a tengerparton, ahol aztán egy rúdsport edzést is végig csinált.

Már ez önmagában többek szemét szúrta, de a legnagyobb problémát az jelentette, hogy piros bikinis tangát viselt, ami sokak szerint nem való egy tengerpartra, ahol gyerekek is megfordulnak. 

Sarah korábban versenyszerűen tornázott, így tényleg nem csak polgárpukkasztás miatt ugrott le a strandra gyakorolni, ennek ellenére mégis rengetegen megszólták. 

  • Ez nem helyénvaló olyan strandon, ahol fiatal gyerekek vannak. Annyira kiakasztanak az ilyen emberek, akik csak MAGUKRA gondolnak!”   
  • Egy 8 éves fiú és egy 11 éves lány anyukájaként… nem szeretném, ha ezt normálisnak látnák, miközben homokvárakat építünk a tengerparton. Mindennek megvan a maga helye és ideje.” 
  • Nagyon tehetséges, de talán nem a legjobb hely, ha gyerekek vannak a közelben” – jegyezte meg valaki. 

Ugyanakkor a kommentszekcióban többen rámutattak, hogy a sportolóknak csupasz bőrre van szükségük ahhoz, hogy jobban tapadjanak a rúdhoz. Ráadásul szerintük semmi szexuális töltet nem volt abban, ahogyan a nő gyakorolt, és azt is elmondták, hogy mekkora koncentrációt és erőt igényel ez a sport. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top