nlc.hu
Trend
Mary Crosby akkor és most

Túltolta a plasztikát a Dallas Kristin Shepardje, Mary Crosby

Emlékszel még a Samatha húgát, Kristin Shepardöt alakító színésznőre? Mutatjuk, hogyan fest manapság a 63 éves Mary Crosby.

Mary Crosby 1959-ben Los Angelesben látta meg a napvilágot, a legendás énekes-színész, Bing Crosby és második felesége, Kathryn Grant színésznő lányaként. Követte szüleit a színészi pályán és alig 20 éves volt, amikor megkapta Kristin Shepard szerepét a Dallasban. Bár pályafutása során több tucat filmes és televíziós produkcióban játszott, azonban a legtöbben máig is Samantha Ewing húgának, Jockey későbbi szeretőjének szerepéből emlékeznek rá.

Mary Crosby és Larry Hagman

Kristin Shephard és Jockey, azaz Mary Crosby és Larry Hagman a Dallasban, 1979-ben (Fotó: Maureen Donaldson/Getty Images)

A színésznő az Expressnek adott interjújában elárulta: kis híján meg sem kapta élete leghíresebb szerepét, ugyanis a sorozat producerei kezdetben aggódtak, hogy az imádott Bing Crosby lányát elfogadják-e a nézők egy megosztó, intrikus karakter bőrébe bújva. „De természetesen megkockáztatták, és nagyon-nagyon jól sikerült” – mondta Crosby, aki hozzátette azt is, rendkívüli módon élvezte a feladatot. „Csodálatos időszak volt számomra” – fogalmazott.

A színésznő 1998 óta él házasságban Mark Brodka producerrel, akitől egy 24 és egy 21 éves fia született. A 63 éves Crosby az utóbbi években igencsak túltolta a plasztikai beavatkozásokat, ha nem tudnánk, hogy a jobb oldali fotón is ő látható, bizony meglehetősen nehezen ismernénk fel.

Mary Crosby

Mary Crosby a Dallasban és a plasztikái után (Fotók: Getty Images)

A Dallas egykori sztárja utoljára 2013-ban forgatott filmet. Azóta elsősorban a családjának él, illetve édesapja zenei örökségének méltó megőrzésén munkálkodik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top