nlc.hu
Trend

Miniszoknya 50 felett

35 év felett tilos a miniszoknya? Ez a nő rácáfol

Laura hét éve életmódot váltott, és drasztikusan átalakította a testét – most már szívesen hord színes ruhákat és még miniszoknyát is, amiben jól érzi magát.

A 60 éves Vincze Lillán is remekül mutat a miniszoknya, de az a középkorú nő sem panaszkodhat, aki szembeszállt a divatszabályokkal, és egy lenyűgöző miniszoknyában mutatta meg alakját. Hét évvel ezelőtt megváltoztatta az étrendjét, és ma már divattippeket oszt meg a TikTokon, hogy másokat is bátorítson az unalmas ruhák elhagyására.

Az egyik videóban egy korát meghazudtoló ruhában nyűgözte le rajongóit, megcáfolva a hiedelmet, hogy egy nő 35 éves kora után nem viselhet miniszoknyát.

Laura lassított felvételen kiszállt az autóból, hogy megmutassa díszes neonrózsaszín napszemüvegét, fehér csőfelsőjét és szürke miniszoknyáját.

„Öleld magadhoz az egyediségedet, és viseld bizalommal. Ragyogj fényesen!” – biztatta követőit.

Megosztott egy 2015-ben készült képet magáról, amelyen egészen másképp festett, mint most. Elmagyarázta, hogy a változás kizárólag az étkezésnek köszönhető, 90%-ban el kell hagyni a fehér lisztet, cukrot és a feldolgozott élelmiszereket.

Egyébként az 50 év feletti életkornak sokszor több előnye van, mint hátránya – erről korábban írtunk.

miniszoknyás középkorú nő

Miért ne hordjon 50 év felett miniszoknyát? (Fotó: TikTok)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top