nlc.hu
Trend

„Ufókarmolást" tetováltatott Elon Musk exe

„Ufókarmolást” tetováltatott magára Grimes, Elon Musk exe

Föld hívja Grimest.
Grimes

Elon Musk exe és legkisebb gyerekeinek édesanyja, az énekesnő Grimes furcsa tetoválást villantott az Instagramon – számolt be a Page Six.

A celeb a fotóhoz fűzött bejegyzésben arról írt, hogy az új dalához készült klip egy „horrorisztikus, ál-viktoriánus, mérgező meleg űrrománcot” jelenít meg.

Az énekesnőnek láthatóan nagyon bekattant az űr, mint tematika, januárban ugyanis arról beszélt, hogy azt szeretné elérni, hogy szép lassan egy fehér tetoválásokkal borított, földönkívüli teste legyen. Ennek első lépéseként a mellkasára készítetett hegtetkókat, amik valamilyen földönkívüli feliratot jelenítenek meg.

A rajongók egy részének feltűnt, hogy valami nem oké az énekesnő fogával, ő pedig a Twitteren tisztázta a helyzetet: „Igen, az első fogam eltört decemberben egy koncertbalesetben Japánban. Nem fordultam időben orvoshoz. Rosszul gyógyult a harapásom, ezért figyelmeztettek, hogy tovább fog töredezni. De tetszik a kinézete” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top