nlc.hu
Trend

Így néznek ki most a The Ketchup Songot előadó lánytrió tagjai

Emlékszel még a The Ketchup Songra? Így néznek ki 20 év után Las Ketchup lánytrió tagjai

A The Ketchup Song a reneszánszát éli a TikTokon, a három testvér pedig továbbra is a zeneiparban tevékenykedik.

Könnyen lehet, hogy sokaknál egy 20 éve begyógyult sebet fogunk ezzel a kérdéssel feltépni, de emlékszel még a The Ketchup Song című dalra? Igen, arról a 2002-es számról van szó, aminek a Las Ketchup nevű spanyol lánytrió – akik amúgy testvérek – a világhírt köszönheti.

Ha esetleg még mindig nincs meg, íme a videóklip, és így legalább a faék egyszerűségű koreográfiát is felidézhetjük:

10 legidegesítőbb nyári slágerlista élén végzett The Ketchup Song a reneszánszát éli a TikTokon, így ismét sokan érdeklődnek a lánytrió iránt. A testvérek legutóbb tavaly novemberben osztottak meg magukról egy közös fotót, és az biztos, hogy a vidámság nem tűnt el Lucia, Lola és Pilar Munoz arcáról:

A Las Ketchup tagjai 2022-ben

A Las Ketchup tagjai 2022-ben (Fotó: Instagram/Las Ketchup)

A 7 millió példányban elkelt gigasláger után az együttes második kislemeze, a Kusha Las Payas című dal már nem volt olyan sikeres, a tagok pedig visszavonultak. 2016-ban aztán újra összeálltak néhány svédországi és mexikói koncert erejéig. Három évvel később hazájukban, Spanyolországban, valamint Bulgáriában turnéztak.

A Las Ketchup még mindig jelen van a zeneiparban, és a közösségi oldalaikon ritkán ugyan, de beszámolnak a velük kapcsolatos történésekről. 

(Daily Star)

(Kiemelt kép: YouTube/Altra Moda Music)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top