nlc.hu
Trend

Kalapács alá kerül Diana hercegnő híres bárányos pulóvere

Elárverezik Diana hercegnő híres bárányos pulcsiját

Sokak szerit a pulóvernek különös jelentése van.

A Sotheby’s aukciósház augusztus 31. és szeptember 14. között bocsátja majd árverése Diana hercegnő egyik legikonikusabb ruhadarabját, a piros pulóvert, amit sok fehér és egy fekete bárány díszít. Az aukciósház szerint akár 80 ezer dollárt is adhat a legmagasabb licitáló a pulóverért. 

A pulóver a Warm & Wonderful márka 1979-es kollekciójából származott és a walesi hercegné ezt is nászajándékba kapta, méghozzá az egyik gyűrűhordozó kisfiú édesanyjától. A darabnak sokak szerint különös jelentése van, Dianát gyakran tartották a királyi család fekete bárányának.

Lady Diana és Sarah Ferguson

Fotó: Georges De Keerle/Getty Images

Sally Muir és Joanna Osborne, a Warm & Wonderful alapítói elmondták, hogy nemrég fedezték fel a pulóvert egy kis dobozban, egy takaró mellett a padlásukon. Lady Diana ugyanis visszaküldte nekik a ruhadarabot, mert javításra volt szüksége, de helyette egy teljesen új pulóvert küldtek neki, az eredeti pedig náluk maradt. 

A Warm & Wonderful korábban 2020-ban újra piacra dobta a pulóvert Rowing Blazers márkával közösen, igaz, voltak kis változtatások, hogy jobban hasonlítson arra a darabra, amit a hercegnő viselt az 1980-as években.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top