nlc.hu
Trend

Spórolni akart, ezért párját kérte meg, hogy legyen a műkörmöse

Nem akart többé drága szalonokba járni, ezért barátját kérte meg, hogy tanulja ki a műkörmös szakmát

Egy fiatal nő megelégelte, hogy súlyos összegeket kell otthagynia a profi szalonokban, ezért megkérte barátját, hogy tanulja ki a műkörmös szakma fortélyait.
Blake elszántan épít műkörmöket a barátnőjének

Egy fiatal brit lány, akinek mondhatni szenvedélye, hogy profi szalonokban csináltassa meg a körmeit, úgy döntött, hogy ideje lenne spórolnia, na de nem szerette volna továbbra is manikűr nélkül marad -írta meg az Index

Éppen ezért, a lánynak egy olyan megoldást sikerült találnia, ami költséghatékony, azonban mégsem kell lejjebb adni az igényeiből. 

Mared Parry megkérte párját, hogy sajátítsa el a körömfestés művészetét a kedvéért, ugyanis megelégelte, hogy a szolgáltatásokért borsos összegeket kellett fizetnie.

Amikor a férfi beleegyezett, a 26 éves Mared egyből rendelt is egy profi műkörmös szettet, hogy megtanulja a műkörmözés mesterségét.

A fiatal lány azóta TikTok-on büszkélkedik a párja, Blake munkáival. Mi is beismerjük, hogy valóban szerencsés lányról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top