nlc.hu
Trend

330 ezer forintos tetoválás

330 ezret fizetett a tetoválásért, de olyan, mintha csak összefirkálták volna a bőrét

Íme a tökéletes példa, hogy nem mindegy, kinél csináltatjuk a tetoválásunkat, mert a végeredmény, ha nem vigyázunk, pont ilyen lehet.
Szökés, Wentworth Miller

Bár egy tetoválás nem végleges, az eltávolítása korántsem annyira egyszerű és fájdalommentes, hogy az ember lépten-nyomon saját magán tesztelje a mintákat. Talán emiatt (is) olyan furcsa, hogy miért dönt úgy valaki olyan minta mellett, ami nem túlzottan művészi kialakítású. 

Május 11-én a 21 éves Mykhailo, egy berlini tetoválóművész közzétett egy TikTok-videót amelyen egy frissen készített tetoválás látható. A felirat szerint 900 eurót, azaz nagyjából 330 ezret kért az alkotásért, amit üzletfele hátára készített. Ez azonban nem mindenki tetszését nyerte el. Az ok egyszerű: a kék tintával készített hosszú virágokra emlékeztető minta leginkább olyan, mintha egy firkálmány lenne.

A videó jelenleg 1,9 millió megtekintésnél jár. Emellett több száz komment érkezett hozzá, döntő többségében olyanok, akik szerint ez nem művészet. Volt, aki azzal viccelődött, hogy olyan, mint egy grafikon, amihez elfelejtettek vonalzót használni. Más viszont inkább gyerekrajzhoz hasonlította a végeredményt.

Az Insider megkereste a művészt, aki nem volt hajlandó elárulni a vezetéknevét, de annyit elmondott, hogy a tetoválást a szépség és a szabadság fogalma ihlette. És a végeredmény az ügyféllel közös együttműködésben készült. Neked hogy tetszik?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top