nlc.hu
Trend

Rita Ora pucérruhában jelent meg egy divatbemutatón

Rita Ora pucérruhában jelent meg egy divatbemutatón, és ez megosztotta a rajongókat

Nagy trend most a sokat mutató ruha, de ez a divat nem mindenkinek tetszik.

Rita Ora nem kis megdöbbenést okozott rajongói körében, amikor Instagramon megosztotta, hogy milyen öltözékben vett rész a párizsi haute couture divathét egyik bemutatóján.

Az énekesnő ugyanis egy fekete, virággal díszített neccruhát vett fel, de nem viselt alatta semmit, csak egy fekete alsót. Az már csak a hab a tortán, hogy a bemutatón a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour mellett ült az első sorban. 

Rita Ora pucérruhában

Fotó: Arnold Jerocki/GC Images/nlc.hu

Követői közül sokan úgy gondolták, hogy egy nappali eseményhez nem nagyon illett ez a ruha. „Nem akarom megsérteni a hírességeket, és ne bántsatok, amiért nem vagyok elég nyitott, de ez a ruha túlzás és nincs köze a divathoz” – írta az egyik hozzászóló.  „Tehát nyugodtan lehetünk meztelenek, ha magunkra dobunk egy függönyt. Rendben” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

Fotó: Edward Berthelot/GC Images

Fotó: Edward Berthelot/GC Images

Azért bőven akadtak olyanok is, akik bókokkal halmozták el Rita Orát, és voltak, akik szerint nincs rendben, hogy míg a férfiak nyugodtan lehetnek félmeztelenek, a nőknek viszont el kell rejteniük felsőtestüket. 

Az énekesnő elmúlt hónapokban egyébként többször is viselt merész ruhákat, januárban egy áttetsző csipkeruhát vett fel egy Golden Globe-partira, decemberben pedig egy szintén áttetsző, de ezúttal vörös ruhában jelent meg egy brit divatgálán. 

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top