nlc.hu
Trend

Reagált Jessica Simpson a találgatásokra a fogyásával kapcsolatban

Azzal vádolják Jessica Simpsont, hogy egy injekció segítségével fogyott le – reagált a vádakra

Jessica Simpson 45 kilótól szabadult meg mindössze 6 hónap alatt, ami mindenkit megdöbbentett. Vannak, akik szerint ez már túl sok, illetve akadnak olyanok is, akik azzal vádolják, hogy egy injekciónak köszönhetően fogyott le. Az énekesnő most reagált a vádakra.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Jessica Simpson 2019 szeptembere óta összesen 45 kilót fogyott, ami valljuk be, nem kis teljesítmény. Harmadik gyermeke születésnél 108 kiló volt a testsúlya, majd mindössze 6 hónap alatt 45 kilótól szabadult meg. 

Jessica Simpson New Yorkban

Jessica Simpson New Yorkban (Fotó: (Photo by Gotham/GC Images)

Az énekesnő rengeteg kritikát kap nap mint nap a súlycsökkenésével kapcsolatban. Egyesek szerint túl vékony lett, mások pedig azzal vádolják, hogy egy Ozempic nevű szerrel sikerült elérnie a változást – írja az Index

Az injekció hatóanyagának köszönhetően segíti a szervezetet a vércukorszint csökkentésében. Annak ellenére, hogy cukorbetegek kezelésére fejlesztették ki, egyesek a gyors fogyás céljából használják. 

Az énekesnő megelégelte a pletykákat, illetve találgatásokat, ezért reagált a vádakra. 

Nem az Ozempic-injekciónak, hanem a saját akaraterőmnek köszönhetem, hogy lefogytam. Az emberek komolyan azt akarják, hogy kezdjek el megint inni? Csak mert akkor nyomtam többet, amikor ittam. Vagy azt akarják, hogy vállaljak még egy gyermeket? A testem erre már nem képes

– mesélte egy interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top