Trend

45 kilót dobott le Jessica Simpson 6 hónappal szülése után

Rengeteget fogyott az énekes-színésznő.

Jessica Simpson korábbi popsztár és színész közel ötmillió Instagram-követőjével osztotta meg legutóbbi terhessége minden kellemetlen részletét, és őszintén beszámol a duzzadt bokájáról, refluxáról is. Most, hat hónappal harmadik gyermekének születése után büszkén mutatta meg 45 kg-os súlyveszteségét.

A büszke Simpson New Yorkban kapták lencsevégre, a képeken testhez tapadó, kivágott ruhát visel, sokat megvillantva dekoltázsából és combjából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NYC Ladies’ Night ✨

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

 

A 39 éves Jessica követőinek elárulta, hogy 108 kilót nyomott terhessége alatt. Most 63,5 kilónál tart, és nagyon büszke magára. Sajnos étrendjét és edzésprogramját titokban tartja.

A korábbi díva kinézetét sokan dicsérték, köztük a Mad Men sztárja, January Jones, de a rajongók is odavannak őszinteségéért. „Pozitív szerepmodell vagy minden anyukának és nőnek – írta egyikük. – Gratulálunk a kemény munkához. Csodálatos vagy, mérettől függetlenül.

Forrás: Yahoo

Kiemelt kép: Getty Images (Gotham/GC Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top